mikelenjeloA Kızlar hangi hastanelerden ne fiyat aldınız , ortalama fiyatlar nedir ? Hep birlikte bilgilenelim
Melosum34 mikelenjeloA Güngören özel hastanesi 18 dedi sezeryana ama ben devlette düşünüyorum mecburi sezeryan olacağım zaten
SM5534 mikelenjeloA Bahçelievler memorial hastanesine doçent doktora gidiyorum sezaryan 70 bin normal epidural 62 bin tl ödicem
Sedakrt mikelenjeloA özel meltem hastanesine gidiyorum sezaryen 27 bin eski fiyattan yardımcı olacaklar kapora bıraktım ssvd düşünüyorum 5 yıl arayla dahada düşebilir fiyat
kader26_ DilekK-A hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Tamamlayıcı sağlık sigortası geçiyor mu acaba bilginiz var mı
kbsoysal Esenler Medipol normal doğum 16.000 TL, zorunlu sezeryan 20.000 TL, İsteğe bağlı sezeryan 30.000 TL idi🤗 Ama bu ay tekrar zam gelecek fiyatlar tekrar güncellenir
SM5534 bengonca evet sizi hatırladım daha öncede nazlı hocayı demiştiniz hakımızda hayırlısı olur inşallah 🥰🙏
DilekK-A kader26_ benimde tamamlayıcı mapfre sağlık sigortam var ancak hamilelik durumunda 14.800 lira kadar karsılıyor. Hastanede özel sağlık sigortam da geçiyor ancak muayeneler testler onlar bunlar gebelik süresince cok bu tutarı aşacağı için ben paket anlaştım. Esra yaşar çelik hocaya gidiyorum çok memnunum. Eğer yakın bölgede iseniz tavsiye ederim size de💖🙏🏻
1gokces DilekK-A merhaba bende aynı hastanede funda ulay hanıma gidiyorum cokkk memnunum ama medistate çekmeköyr geçecek esra hanımı da burada araştırıyorum önerir misiniz yaklaşımı nasıl tatlı mı cana yakın mı telefon numarasını vs veriyor mu
SM5534 Semiha_k Suanki güncel fiyatını bilmiyorum biz 2024 Ekim yada kasım gibi fiyat sabitlemesi yaptırmıştık
Hellobeybii Semiha_k 2024 fiyatı : 63.500 normal, 66.500 epidural normal, 77.000 sezeryan 2025 güncel fiyat : 105.000 normal , 118.000 sezeryan
DilekK-A 1gokces aynı hastanede takip görmemize çok sevindim öncelikle. Esra hoca çok cana yakın ve çok içten doğal bi hoca. Sizi rahatlatır. Herseyı sorabilir ve anlatabilirsiniz. Cep numarasını veriyor ve her zaman ulaşılabilirdir. Ben başlarda çok pimpiriklenmiştim hergun yazıyordum sabırla cevp veriyor ve bazen hastaneye gdemediğim durumlarda wp dan beni yönlendiriyor. içiniz rahat olsun🙏🏻