fatosf_22 Merhaba bende sizinle aynı düşüncedeyim. 🫶🏻 Büyük yatağım olduğu için şimdi anne yanı beşik alacağım. Prego carmela almaya karar verdim. Elektrikli anne yanı beşiği. Uzaktan kumandası da var çok güzel. Yanlış hatırlamıyorsam 5 çeşit sallama modu var. Beşiğin oyuncağı müzikli ve oyuncağın üstündeki led ışıklar ışığı kapattığınızda yıldız ve ay ışığı olarak projeksiyon özelliği gösteriyor. Ben inceledim çok memnun kaldım. Elele bana biraz basit geldi. Prego Carmela nın kapasitesi 13 kg ya kadar diye hatırlıyorum size özelliklerini atarım. Benim tercih etmemde ki sebep portatif olması, tekerlekli olması ve odadan odaya gezdirme olanağı olması. Benim büyük ahşap beşiğimde tekerlekli ama odadan odaya gezdirmek her dk zor oluyor. Bu sebeple daha hafif ve kullanışlı ürün tercih ettim. Bu arada prego Carmela baby mall de bugünde indirimde. İndirim bugün bitiyormuş. 12 bin liradan 10 bin liraya düşmüş ayrıca 2 bin lirada hediye çeki var. İnternet fiyatı ve mağaza fiyatı farklı. Düşünürseniz haberiniz olsun. Diğer mağazalarda fiyatı 12 bin lira 🌸