ilaydarabiaoz Hanımlar iyi geceler bugün grip nedeni ile acile başvurdum ve bana dolorex yazıldı eczacıya sormama rağmen bis eolmaz iç denildi 25 haftalığım üstü göre 27 ve oğlum içerde kasılmaya başladı sizce ilaçtan dolayı mı başına gelen var mı :
1prens_1prensesannesi_ ilaydarabiaoz içme canım yazan yazmış verende vermiş hamilelikte parol dısında Baska ağrı kesici içilmez bol bol su iç atmaya çalıs vücuttan içme
myangelson ilaydarabiaoz hamileyken parol dışında ağrı kesici kullanılmaz ki Dolorex nasıl verildi ilk defa duydum verildiğini
GezenTavuk_2 ilaydarabiaoz canım şöyle söyleyeyim hiçbir fikrim yok ama eczacı bir doktor kadar iyi bilemez keşke bir doktora danışsaydın en azından aile hekimine bile olurdu 🙂
ilaydarabiaoz iremarsln37 içtim ve kasılma oluyor doktor yazmıştır dedim içtim içine baktım son 3 ayda kullanılması kesinlikle yasak yazıyor
ilaydarabiaoz 1prens_1prensesannesi_ içtim ve kasılma oluyor doktor yazmıştır dedim içtim içine baktım son 3 ayda kullanılması kesinlikle yasak yazıyor
myangelson ilaydarabiaoz hiç bilmiyorum ki bir kadın doğum acile gidin olmazsa muayene olursunuz en azından ilaç aldiginizi da söyleyin doktorlar daha iyi yönlendirir. Bizler kesinlikle kullanılmaması gerektiğini biliyoruz ama belki zor durumlarda kullandirilan bir ilaçtır bilemiyorum en iyisi bir doktora gitmek
GezenTavuk_2 ilaydarabiaoz ben parol sadece gebelikte kullanılıyor diye biliyorum cnm hiç bir bilgim yok 🥹
1aleyna_ ilaydarabiaoz keşke içmeseydiniz parol harici içilmiyor hamilelikte doktorunuza danışın mutlaka allah korusun
Pinar06- ilaydarabiaoz dolerex çok güçlü bir ağrı kesici ayda bir kutudan fazlası bile verilmesi yasak kadın dogumcunuzun tlf var mı arayın normal değil bence
yeni_anne2 ilaydarabiaoz parol dan başka içilmiyor maalesef ben eşim için yazdırmaya gittim evde bulunsun diye hamileyim diye kendi üzerime bille yazdırmadılar yazılmaz kulanmasanız ɓillle demisti eczane sahibi size nasıl bisey olmazzz denildi anlamadım
Sinem0135 ilaydarabiaoz bana doktor sadece parol ve çok şiddetli ağrın olursa hafta da 1 kere olmak şartıyla apranax alabilirsin demişti
couleurcerise Ben domuz gribi geçirdim o zaman bile parol içirdiler sadece dolorex ne demek hem doktor yazmış üstüne eczacı bir şey olmaz demiş keşke araştırsaydınız