2Princess1Mom Yagmursogutlu Betaya göre hafta belli olmaz. Son adetinize göre hafta hesaplaması yapabilirsiniz. Beta 2000-3000lerde keseyi görebilirsiniz. Hayırlı olsun 🥰
esmanurbaz_ Yagmursogutlu hayr canım göremezsn keseyı görmek için değer 1000 üzeri olmalı bende 365 çıkmıstı 3.5 4 haftalıktj kese gözükmüyordu ıkı hafta sonra gel dedı kese öyle gözüktü
esmanurbaz_ Yagmursogutlu kese gözüktü ama bebek değl sadece kese 6 haftalıktı keseyı gördügünde 2 hafta sonra tekrar gel dddı gittim 8 haftada bebegi gördk
Yagmursogutlu Eboz değer yükseliyor evet çok şükür 7 ile başladık ben biraz erken öğrenmiş oldum ilk kızımı öğrendiğimde değer daha yüksekti
Nessee34 Öncelıkşe saglıklı sekılde bta degerınız artıyor ku onu takıp etmelısınız ardından en erken beta 2500-3000 ken kese gorunur bu sekılde ılerler erkenden gıdıp strese gırmeyın
Nessee34 Yagmursogutlu 2500-3000 oldugunda kese gorursunuz aimdiden gidip gorunmedıgınde stres olabılırsınız bıraz daha bekleyebılırsınız
Yagmursogutlu Nessee34 mesala şuan 400 lerde ise 2 hafta sonra gitsem görülür mü sizce 48 saate 2 katı çıkıyor ya
Nessee34 Yagmursogutlu eger kı gıttıgınızde gorunmezse doktor zaten yıne kan ıster sızden artıs onemlı haftaya kadar artabılır o kadar
Yagmursogutlu Cihangir09 bu 2. Gebeliğim ama bildiğim herşeyi unuttum gibi zaman geçmiyor gidip baksam
Cihangir09 Yagmursogutlu çok erken öğrenmenin de böyle sıkıntıları oluyor işte 🥲 ama erken gidince doktorlar çok kafa karistiriyorlar malesef siz bekleyebildiginiz kadar bekleyin bence ☺️