hamcokelek33 bkdusunenanne 12. Hafta geri gelmişti iştah ama şimdi 17. Hafta yine kesildi anlayamadım 😂
bkdusunenanne Rabiamina son aylar insan o kadar yesede yememiş gibi hiç doymuyor biliyorum olsun bebeğiniz için yiyin ☺
0680 bkdusunenanne 27 haftayım. Şu ana kadar canım hiç birşey istemedi. Yemek yemeye mecburum diye yiyorum hep. Hiç iştahım yok. Buna rağmen 4 kilo almışım.
1prens_1prensesannesi_ bkdusunenanne 14 haftalık başından beri aşırı iştahlıyım bulantı vardı ama kusma hiç olmadı şükür bulantılar da geçti gibi yemeye full devam 😀
MomEsra_ bkdusunenanne 12. Hafta geceleri iştahım bir açılıyor ki sormayın sanki 1 aydır yemek yemedim😅😅
Aycaunalsimsek bkdusunenanne 38.hafta iştah son derece açık, denizden kocam çıksa yerim o durumdayım 😂
Ask2108 bkdusunenanne 28 haftalığız, 20lerin başında iştahım çok açıktı ama son 2 haftadır bulantılarım geri başladığı için iştah kalmadı 😑 2. Trimester çok güzeldi 🫨
Ariadne Herkes istahsizim demis herkesin istahi bana gecmis herhalde 😂 9+6dayim ve istahim yerinde 😂😂
Nazo77 bkdusunenanne iştahım iyi 30dan sonra düzeldi ama akşam 21den sonra genelde yiyince perişan oluyorum🤭