gokcekocyigiit Berivan1306 18 ile öğrendim ben kızımda, önemli olan 2 gün sonra ikiye katlaması, sağlıkla gelsin, hayırlı olsun 🥳🌸
Hulya_Bal gokcekocyigiit 2 kasımda 41 cikti, 4 kasımda bugun 56 cikti 2 kat artış yok ve ben çok endişeleniyorum.
gokcekocyigiit Hulya_Bal kimyasal olabilir mi, doktor ne dedi, hayırlısı olsun, bende 3 defa yaşadım kimyasal ama doğru zaman ne zamansa en hayırlısı ile oluyor 🌸 Allah’tan ümit kesilmez.
Hulya_Bal gokcekocyigiit Biraz beklemek istedim pazartesi tekrar bakicam dr gitmedim. Bundan once mayis ayında 17+3 de kalbi durdu ilaçla düşük yaptim . Sonra AMH düşük cikti tup bebeğe yönlendirdiler tam evrakları hazırladık gidicez test pozitif çıktı. O da düzenli artmadı tekrar kan veririm muhtemelen ..
Elifckmk123 Berivan1306 evet hamilesiniz daha çok yeni ve 2 gün sonra tekrar kan testi yapmanız lazım 2 katı artış varsa korkmayın
Hulya_Bal minikbebegim06 Farkli hastanelerde biri devlet biri ozel farkli saatlerde verdim. Bekleyeceğim 2 gün sonra yine veririm. İnsan kötü şeyler yaşayınca maalesef her ihtimali düşünüyor.Rabbım kimseyi doğmuş ya da doğamamış evladiyla sinamasin.
minikbebegim06 Hulya_Bal farklı yerlerde verdiyseniz onla alakalıdır en son verdiğiniz yer nereyse orda verin 2 gün sonra tekrar test referans aralıkları farklı olduğu için daha düşük çıkabiliyor