Aslaninannesi_ Kuboss06 Nejla hanım asiye hanım bu ikisine iyi diyorlar benim giden arkadaşlarım memnun
Dibamm Kuboss06 Necla Ülker gitigim doktor anne gibi davranıyor ilgi alakası çok iyi ve siz sormadan aklınıza gelebilecek herşeyi söylüyor
Pelnztrk M-g2118 canan kaplan var tesettürlü bir hanımefendi , geçen sene gebeliğimde ilk o hastaneye gittiğimde zeynep hanım yoktu yerine o bakmıştı kürtajımıda o yapmıştı çok memnundum iyi tatlı bir kadındı o da
Pelnztrk M-g2118 çok kafa karışıklığı olmanıza gerek yok dediğim 2 doktordan birini isterseniz tercih edersiniz :)
fndd happyprincess_06 Çok fazla yakınım doğum yaptı güncel olarak gebe olup gidenlerde var bir sıkıntı yaşamadık bir haberde duymadım şu ana kadar
Beryy Ozgesu1_ merhaba doğum yaptınız mı acaba martta yapacağım ben doğum ücretleri ne kadar acaba hiç gitmedim il dışında olduğum için telefondan bilgi vermiyorlar
Sumrusumru Seros3535 bende cınarlıda olcaktın doktorum dışardan 58 bın dedı suan soktayım yazıdgınız fıyata egepolde 48 dedı
Dibamm Nursahergun Necla hanım hem çok alakalı hemde siz sormadan aklinza takılacak herşeyi söylüyor çok memunun alev hoca da çok iyi ama biraz sesiz gibi
Nursahergun Dibamm o zaman ben Necla hanıma bı bakiyim ☺️1 ay sonra gelin dedi doktor da özel hem devlet şeklinde bakicam
-Yusufunannesii Minikask34 geçen yıl doğum yaptım o hastanede çok memnun kaldım 2.gebeliğim gittiğim doktor ayrılmış ama Gülcan hanıma gidiyorum şuan ondanda memnunum😊
Sumrusumru Seros3535 bende ata salıkta doğum yapmaya karar verdim carsanba randevum var net fiyat alacağım bakalım rabim hepımızın evladını salıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu iş iyice cıgrından cıktı fıyatlar çok fais