Berfinguler3449 danla2711 benim bundan önceki gebeliğim 6 aylık his etmiyordum bebgin sağlık sıkıntıları vardı aldılar
danla2711 Berfinguler3449 Başın sağolsun canım bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok Rabbim sağlıklı evlatlar versin♥️
Dilaraegehan Busranurgns evet bende ara ara hissediyorum içeride bir kıpırtı var benimde 2.nci gebeliğim ☺️
Busranurgns danla2711 Bende eminim hissettiğime çünkü aralıksız baya sürdü hareketleri ama cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum 😌 daha bizim belli değil cinsiyetimiz 😌😌
danla2711 Busranurgns 😂genelde kız bebekler daha sakin diyorlar bende ondan yola çıktım tabii cinsiyetle bir alakası yoktur😂
Hanzademerve Busranurgns benimde 2. Cocuk biraz korkuyorum ilki durmuyor biraz Kıskanclık var çok Nazlı napacağım 😅🙏🏻 ama çok güzel duygu 🥹❤️
Aysenurkayaa23- Busranurgns ben 13 haftalığım ama 12 haftalıkken başladı 2.bebişim bu tıklatıyor arada ben burdayım diyor ilk korkmuştum filme dalmıştım🤣🤣🤣
Busranurgns Aysenurkayaa23- ilk gebeligimde birşey anlayamamıştım tecrubesizlikten ama bu çok net anlaşılıyor 😌
Aysenurkayaa23- AnayimBenAna_ benim eşimde yeni itiraf etti ilk hamileliğinde hissetmiyordum yalan diyordum diyor son aylarda hissetmiş😅😅
hamcokelek33 Ya benim de 17 haftalık ama ilk gebeliğim. Erkek. Bazen karnımda kuş uçıyor gibi bi his oluyor , dün de ilk defa vurdu gibi hissettim normal mi sizce hissediyor muyum
myangelson Busranurgns evet hissettim bende 2. Hamileliğim hareket nasıl olduğunu bildiğimiz için anlaşılıyor 😅 19da da eşim hissetti biraz sakin bizim bebiş abisi çok hareketliydi 😊
danla2711 Berfinguler3449 https://mutluresim.com/ bu linkte resim yüklüyorsunuz orda size fotoğraf linki veriyor buraya kopyalıyorsunuz 🥰
Ftrhn Busranurgns ikinci gebeliğim 13. Haftadan hissetmeye başladım. Özellikle yan yatınca 😊 dalgalan bişey var dokununca belli olmuyor tabiki ama içimde hissediyorum