Ela3466 Kızlar merhabalar 13+1 hamileyim cinsiyeti henüz belli değil 2.hamileligim bu karnım farkedilecek derecede büyüdü ve göbek deligim dışa dönük şimdiden boyle olup cinsiyeti olanlar nedir ve normal mi anlamadım 🫶
fairytale_ Ela3466 benim disa donuk yani disari cikmis biraz😃erkek bebegim cinsiyetle alakali mi bilemiyorum ama 36. Haftadayim
Nihalblt Ela3466 2. Gebeliklerde böyle oluyormuş ilk gebelikten dolayı ordaki kaslar vs inceldiği için benimde ilke göre erken çıktı göbeğim göbek deliğide aynı şekilde daha erken dışa döndü bebeği hissetme hissiyatı bile farklı daha çok hissediliyor ilk gebeliğe göre ilkim erkekti bu kız 😇
Ela3466 fairytale_ 1.gebeligim de benimde oldu tabiki bunda da olacak ama karnım sanki 5 aylık gibi çok erken büyüdü 😊annem kız karnı büyük olur sende bendeyken öyleydim diyor da ne bileyim 😊
fairytale_ Ela3466 karniniz top seklindeyse erkek yaygansa kiz genel olarak oyle oluyor hamilelerde istisnalar var tabi😃
Abilikardesli Ela3466 ben anlamıyorum canım yanlış bişey söyleyipte hayal kırıklığına uğramanı istemem Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 😊
Ela3466 Kadersss benim oğlum da dönüktü ama 25.haftada 30 .haftada falan şimdi 13 haftalık daha gobüş 5 aylık gibi büyük 😂
Ela3466 Nihalblt yaa sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde aynı ya hissediyorum 😊 tuhaf duygular bende kız hissediyorum sol taraftaydı seninki kaç haftalık ve ne tarafta 😊🫶
Ela3466 Masal7778 bizim cinsiyetimiz ne acaba çok merak ediyorum kıza benziyor dediler ama ayın 17 snde belli olur net dediler 🫶😊
Nihalblt Ela3466 amin amin inşallah 😇ben 29 haftalığım şuan genelde sağ tarafta çoğunluklu olarak ama çok hareketliyiz geziyor 😁
Masal7778 Ela3466 böyle şeyler biraz hurafe inşallah oğlunuz varsa kızınız, kızınız varsa da oğlunuz olur ne yoksa onu versin rabbim 😂😍
Ela3466 Masal7778 rabbim herkese kız evladı da erkek evladı da taddırsın inşallah tabiki önce sağlıklı olsunlar 😊🫶