Asena6532 Kızlar renk 4 gün normalde regle 10 gün kala göğüs ağrısı şişlik sıcak basması yaşardım.Bu ay kaşık ağrısı dışında bir belirtim yok sizde durumlar ne
tosbito Asena6532 benimde bat 8. Kasık ağrısı çok var ama yumurta çatlayamadığında fazla büyüdüğünde de öyle olabilirmiş o yüzden çok umutlanmadım… Dünden beri beyaz akıntım çoğaldı bu regl olucam mı demek hiç bilemiyoruum sizde durumlar ne 🐥
Mihrimahbukre Asena6532 benim de bat 8 bende eşlik edeyim 3 farklı marka test yaptım biri hemen silik çıktı diğerleri bu en iyi marka olan negatif çıktı ama belirtilerim de çok var kafam çok karışık yarin görücez ne olduğunu
Asena6532 tosbito benim normalde adete yakın da akıntım olurdu.Şuan sıfır akıntı.Kasık ağrım var.Klomen kullanmıştım bu ay kist yapmışta olabilir
tosbito Asena6532 umarım yapmamıştır ya. Bende de kaset test var kasetler gecikmeden sonra gösteriyor diye yapmayı düşünmedim henüz. 8 aralıktan önce erken gebelik testi de almayı düşünmüyorum bekliyorum bakalııms 🥲
Zeynep248 Asena6532 sadece kasıklarda hareketlilik ağrı gibi birşey göğüslerde hassasiyet yok hafif dolgunluk başka birşey hissetmiyorum 😕
tosbito Ayseee34 Negatif görmek umutlanmak artık çok üzücü olmaya başladı zaten adetimde çok düzenli değil 10 güne kadar sapmalar oluyo hafif pcos vardı bende. O yüzden sabredebiliyorum ya negatif görmiyin varsada geciksin iyice dümdüz bi pozitif göriyim diye 🥹🥹
tosbito Asena6532 off ya gecikirse yine bakarsın 😞 Ben hala yapmadım negatif görmek çok üzücü oluyor artık
CerenOz Benimde bat 7 yada 8 , yumurtlamadan beri hep şikayetlerim oldu ama son 4 gündür fazlaca kasık ve bel ağrım var aynı adet olacakmış gibi, dün ilk idrarla innovita test yaptım, çok çok silik pembe çıktı ama bu pozitif sayılır mı bilmiyorum
Asena6532 tosbito tosbito gerçekten öyle bugünü sabırsızlıkla bekledim ama kiminde geç döllenme oluyor.
Asena6532 Mihrimahbukre ben de aynı erk n gebelik testi yaptım 4 gün önce negatifti geç döllenmede olabilir.Ben klonun kullanmıştım yumurtlama günümü değiştirdiğini düşünüyorum