Hayallerdualaraemanet140822 Kızlarr tekrar açıyorum bu konuyu ama benim su gibi beyaz akıntım var vajina sürekli ıslak korkuyorum 3 gün önce doktordan geldim herşey normal dedi bebeğin suyu mudur?
Guzelanne56 Hayallerdualaraemanet140822 gebelikte zaten akıntı normal benim iççamaşırımı değiştirecek kadar oluyordu hala da oluyor dönem dönem artıp azalabilir İçin rahat etmesini istiyorsan turnusol kağıdı alabilirsin eczaneden
Ela3466 Hayallerdualaraemanet140822 birşey olmaz korkma bende de öyle normal iç çamaşırını sıklıkla değiştir
ArasMom__ Hayallerdualaraemanet140822 benimki bazen beyaz bazen şeffaf geliyor bazen çok bazen az doktora söyledim normal dedi eğer istersen ilaç yazayım dedi bende istemedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Morsalkim Hayallerdualaraemanet140822 canım benim 22 haftalık suyum geldi su gelmesi sadece bildiğin su ama beyaz akıntı ve şeffaf akıntı ise o akıntı şekli ve çok normal şuan tekrardan hamileyim 34 haftalık ve hep şeffaf beyazımsı akintilarim oluyor su gibi normal . Şu gelmesi bildiğin su korkma
Ela3466 Hayallerdualaraemanet140822 korkma aklına kötü şeyler getirme tam tersi bu akıntılar olması lazım rahim üretiyor bebeği korumak için içini ferah tut 🫶
Hayallerdualaraemanet140822 Ela3466 çookk teşekkür ederim Allah razı olsun içimi o kadar rahatlattınız ki😇💞
Gunduzanne Ela3466 su gibi böyle istemsiz bi hisle oluyo bide oturup kalkarken oluyıo bu normal mi 30.haftamdayım
Hayallerdualaraemanet140822 ArasMom__ vajinanız sürekli ıslak mı sizin de benim bi kaç gündür nerdeyse hiç kuru olmuyor
ArasMom__ Hayallerdualaraemanet140822 evet bazen sık sık ıslak oluyor zaten kontrollerde bebeğin suyunda bir sıkıntı olsa söylerler endişe etmeyin
Ela3466 Gunduzanne sen şuan son dönemlerdesin yapışkan değilde şu gibiyse doktora bı muyane olmanı tavsiye ederim…