Hasret3449 Doktora sordum bebeğin suyuna bakalım Kan akışına bakalım ona da bakarız dedi ultrasona kapattı hocam kaç dedim haftaya gel söylerim dedi😡
Mervecfbs Hasret3449 bugün gittim 29+5 1770 gram dedi biraz da korkuttu iri bebek böyle giderse doğuma 4 kiloyu bulur sezaryenle alırız dedi çok mu kilosu
Hasret3449 Mervecfbs maşallah canım erkek bebekmi bende bilmiyorum ki benim doktor bişey demedi ondan sinir oldum haftaya gel bakarız dedi şekerim var diye korkuyorum kilosunu bilmek isterdim
Xzzz Mervecfbs 4300 gram 53 cm le normal doğuma girdim doktorum asla sezeryan demedi üstelik oğlumun kafası da baya büyüktü aldırış etmeyin annelerimiz 5 kilo normal doğururmuş
Fatmaacylnn Mervecfbs bende 29+5 ken gitmiştim 1800 gramdı doktorum böyle bişey demedi hatta doğumum normal görünüyordu erkek bebekler zaten iri oluyor sanırım çok falan değil bence 😍🥰
Hasret3449 Mervecfbs erkekse normal canım benimki söylemedi işte haftaya gel dedi ondan merak ettim🥴ben şekerim var suyum nasıl diyince ona odaklandı
Fatmaacylnn Hasret3449 Allah Allah neden söylemedi de böyle bişey yaptı ki genelde sormadan söylüyorlar zaten siz birde sormuşsunuz
Fatmaacylnn Hasret3449 o zaman olabilir tabi ki 😄 ama yinede hemencik söyleseydi de sizin de içiniz rahat etseydi
Fatmaacylnn Mervecfbs haftasına göre ilerde dedi en baştan beri ilerde gidiyoruz 1 hafta😄 şimdiye kadar 5 ayrı doktora gittim hiç biri sezeryan demedi ama