nurssmom Baciko  benim geçen ayki testlerim bu şekilde oldu pik göremedim ama burda gören çok var ben sorun bende sandım
Baciko nurssmom ya yok ben güveniyorum o teste. İkincisi idrarı koyuyorum idrar kırmızılığı gitmiyor epey bir zaman normalde kırmızılık 15 dk içinde gitmesi lazım yok yarım saatte oldu hala duruyordu bende ben memnun kalmadım.
nurssmom Baciko evet uzun bi süre beklemek zorunda kalıyor insan sonucu görebilmek için çok memnun kalan var ama bizde neden böyle oldu çok şaşırtıcı bende geçen ay yumurtam büyümeden çatladı diye düşünmüştüm 🤣
nurssmom Baciko ya özel olmazsa kaç yaşındasınız ilk gebelik mi olucak ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz ?
Baciko nurssmom ya ben bir gebelik geçirdim ovulasyonla kaldım ama bu gebelik dış gebelik 35 yaşındayım. Hemen anne olmak istiyorum artık geldi ve geçiyor eşimde bende çok istiyoruz anne baba olmak hem maddi hem manevi olarak anne olmaya hazırız
nurssmom Baciko aslında düşündüm bu ay almayı ama kendi sitesi vardı trendyolda görmedim siteye kayıt olmayla uğraşmadım tekrar innovita aldım
nurssmom Baciko ben 27 yaşındayım geçen sene kasım ayında 2 aylıkken düşük yaptım. Sonra mayısta hamile kaldım 2buçuk aya yakınken temmuz 22de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Dr. Um ilk adetten sonra korunmayı bıraktırdı deniyoruz bakalım 🤷♀️
Baciko nurssmom Allah gönlüne göre versin olmuş ya olur sadece sabır hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
nurssmom Baciko hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler alalım inşallah kayıplarımın sebebi kan pıhtılaşması çıktı biraz o beni ürkütüyor maalesef ama herşeyşn hayırlısı
nurssmom Baciko dış gebelik geçireli ne kadar oldu dış gebelikten kısa süre sonra sağlıklı gebelik olur diyorlar
Baciko nurssmom olmaz inşallah birdaha sağlıcakla olsun Amin diyelim bende gecen ay üzüldüm sonra toparlamaya çalıştım bakalım hayırlısı Allahtan
Baciko nurssmom ya ben gebelikten 1ay sonra meme kanserine yakalandım o yüzden 5 sene çocuk yasaktı tedaviler filan. Olmadı şimdi yeni yeni deniyoruz
nurssmom Baciko yaaa inşallah en kısa zamanda nasip olsun haberinizi aldığıma o kadar mutlu olucam ki ❤️ dualarımdasınız artık gerçekten