Mervetolga92 Merhaba nişanım sabah 07:00 gibi geldi saat 10:00 gibi hastaneye gittik sancım çok az çıktı açılma yok doktorumuz 48 saate gelir dedi ama siz değerli ve tecrübeli annelere de sormak istedim .Doğum ne zaman başlar şuan için sancım çok az var .39+0 ız
hmmokk Mervetolga92 benim de gece 11-12 gibi nişanım geldi sabaha gittim hastaneye açılmam7cmdi😊 öğlene doğum yaptım siz de hayırla kurtulun inşallah
Rabia06 Mervetolga92 Allah yar ve yardımcın olsun canım benim , Benim nişanım geldi 20 saat sonra dogurdum rabbim yardım etsin sag selamet al kucagına yavrunu darisi bizlere olsun inşallah 🥰🤗
Kubrakuzey Nişanın ertesi günü suyum gelmişti ama benim hiç sancım gelmedi ben ertesi gün sezaryen oldum ama nişandan sonra 1 hafta falan gelmeyende oluyormuş ama sizin sancınız çıktığına göre çabuk gelir bence Rabbim kolay doğum nasip etsin🙏🏼
Mervetolga92 Kubrakuzey çok sağolun 🙏🏻bir yerde bir haftayı bulabilir yazıyor bir yerde birkaç gün yazıyor doktorum 24 ila 48 dedi en iyisini doktor bilir ama heyecanlıyım doğrusu 🙄😅
Mervetolga92 hmmokk inşallah 🙏🏻ne güzel 😊 Allah analı babalı büyütsün yani Doğum çok yakın gibi o zaman öyle mi