Merviiss Kızlar 6+4 üm daha efsane mide bulantısı kusma baş ağrısı hepsi var doktor prilam dr verdi günde 4 tane içebilirsiniz dedi size en fazla fayda eden zamanlar neydi ne zaman icmeliyim
adatuna Merviiss 2 sabah 1 öğlen 1 akşam içtim 9 ay İlk 1 hafta müthiş uyku yaptı ama sonra alışıyorsun
poyrazmom_ Merviiss gece yatmadan önce 2 tane birden içtim gündüz çok çok kötü olursam 1 tane daha içtim ama çok uyku yapıyor
Ebru_ebru Merviiss gece uyumadan 2 tane alıyordum sabah kalkınca zorlandığımda 1 tane daha içiyordum ..
Patatess Çok uyku yaptığı için doktorum gece yatmadan 2 tane al demişti. Bana yetmişti gün içinde de.
Merviiss Patatess bende öyle deneyim benim akşamları aşırı mide bulantısı artıyor ya ;(( 2 tane aynı anda mı içiyoruz bana da öyle dedi de aynı anda sanırım
zelihayaman1 ben gece 2 sabah ac karınla 1 alıyodım ama bende cokda fayda etmemişti prizin hapa gecmıstım doktorum onayıyla
Yarenn24 Merviiss ben gece yatmadan 2 saat önce alıyordum gün içerisinde bana yetiyordu çok güzel uyku yapıyordu şimdi 30 haftalık oldum uykular haram oldu karnım kocaman oldu 😂 o günleri çok özlüyorum bol bol uyuyodum günde 20 saat uyuduğumu biliyorum sen düşün 😂
Deleted33000 Merviiss bende 9+5 im canım en baştan beri bende de bulantı kusma çok bana doktorum ilk hunde bı tane diye başladı sonra kusmalarim siddetlenince günde ikiye çıkardı şimdilik idare ediyorum acıkmamaya çalışıyorum çünkü aciktikca bulantım çok oluyo