meryinthemood Kızlar bu haftada beyaz akıntısı artan var mı? Ayrıca hamilelik nasıl gidiyor beni doğum korkusu sarıyor bu aralaar 🐧🙅♀️
YesimAykut meryinthemood doktora görünün, bende enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum, 35+5 oldum ben de
YesimAykut meryinthemood karnım çok sertleşiyor 10 dakikada bir desem yeridir, bir de arada sancım oluyor, bel ağrım oluyor, yatınca midem ağzıma geliyor acı acı, benim bu şekilde geçiyor senin nasıl canım
Laleyna meryinthemood benimde akıntım var bir kaç gündür beyaz kokusuz ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde arttığını okumuştum o yüzden telaşlanmadım 35+5 olduk yarın kontrolümüz var yine de doktoruma söyleyeceğim ayrıca yarın sezeryan gününüzde kesinleşecek çok heyecanlıyım onun dışında bel ağrılarım ve nefes darlığım başladı özellikle yatarken nefes almakta güçlük çekiyorum onun dışında her şey yolunda bakalım geri sayıyoruz doğumdan da nedense hiç korkmuyorum her şeyin olumlu olacağına inanıyorum pozitif düşünüyorum sende öyle yapmaya çalış🌸
esmanurbaz_ meryinthemood 36+6 haftalık çok fazla akıntı var doktorum enfeksiyon için antibiyotik akıntı içinde fitil verdi çok zorlanıyorm artk hareket ettıkce canım yanıyor bende de doğum korkusu var ilk gebelik ne yaşıcam bilmiyorum inşallah kolay ve güzel doğum olur
meryinthemood YesimAykut enfeksiyon vardı zaten cec antibiyotik verdi altı gün de fitil kullandım. Ama sanki bu enfeksiyon akıntısi gibi değil gibi
meryinthemood YesimAykut benim de belime arada sancı giriyor ama çok hafif. Günduzleri iyiyim ama akşamları sürekli uyku hali ve mide yanması çok kötü etkiliyor🤦♀️ 36. haftada bırakacağım çalısmayı gün sayıyorum
meryinthemood Laleyna kalbimde küçük bir sorun var aslında normal doğumu cok fazla tecrübe etmek isterdim ama ıkınırken kalbime bir şey olur mu korkusu sarıyor hep 🤦♀️ nefes almakta dönmekte ben de güçlük çekiyorum. Yemek yedikten sonra özellikle hareket etmek çok zorlaşıyor 🐧
Leylimselin Laleyna merhaba umarım sağlıkla almışsınızdır kucağınıza☺️ beyaz kokusuz akıntı için doktorunuz ne demişti?
Laleyna meryinthemood ben en başından beri yapamam diye korkuyordum belki denesem bende yapabilirm ama hiç riske atmak istemedim o kadar sancı çektikten sonra sezeryana dönersem daha kötü yıpranacağım en iyisi başından sezeryan olması o yüzden sende gönlün hangisini istiyorsa onu seç bence içinin rahat etmesi daha önemli
58Vildan 34+5im benim aksine sanki kuruluk oldu önceden çok akıntı yaşıyordum. Beyaz renk sorun değil ben hamilelik öncesi çok fazla enfeksiyon geçiriyodum hint yağıyla çözüme ulaştım ilaç hiç bir zaman uzun vadede işe yaramıyor Sanki bu hafta ayrı bi ödem topladım +8 kilo aldım ama nedense belim kat kat olmuş gibi😬 1. Sınıfa giden çocugum ve 4 yaşında ilgi bekleyen bi bebem var artık koşturmaktan kendimi hissetmiyorum
meryinthemood 58Vildan ay +8se ne kadar iyi maşallah benim ilk gebeliğim 12 kilo aldım bile 🤦♀️ maşallah çocuklarınıza 🌸
Patatess Benim de artmıştı biraz koku yoktu. 36. Haftada alttan muayene oldum sancı çıkınca orada vajinal enfeksiyon var akıntın o yüzden demişti ama ilaç vermedi. Günlük ped kullanma onun yerine kumaş parçalarını 90 derecede yıkayıp ütüle sık sık ondan koy kuru kalsın dedi sadece.
meryinthemood Patatess ya hamileliğin başından beri enfeksiyonlar bitmedi zaten doktorum bitmeyecek bununla uğraşıcaz ne yaparsan yap demisti gerçekten de bitmedi bıktırdı beni🤦♀️
meryinthemood YesimAykut ay su değldir herhalde bi ara şüphelenip gittim de doktor su öyle gelmez demişti cuma günü randevum var suyunu bi sorarım inşallah
58Vildan meryinthemood ilkte asıl 12 de kalmak başarı benim ilk 27 kiloyla ikinci 22 kiloyla bitti bunda aynı süreci yaşamamak için dikkat ediyorum
meryinthemood Laleyna bebek ve anne sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil gerçekten acılar sancılar bir süre sonra unutuluyor zaten 🌸
meryinthemood 58Vildan yoo aslında kilo verip hamile kaldım diyebilirim ama doktorum sağ olsun canan karatay gibi ekmek yemeyecen, pilav yemeyecen, tatlı yemeyecen diyip duruyor 😅