Songulkaya Masal7778 eşim eczaneden imom diye bir ilaç almıştı doktora da sordum kullanabilirsin demişti şimdilik onu kullanıyorum 23 haftalık 💙
bebegiim1 Masal7778 24ü geçtim 28 ama o zamandan beri demir d vit magnesyumkalsiyum siz neler kullanıyorsunuz multivitamin bitince magnezyum kalsiyum başladım
Masal7778 bebegiim1 bende women multivit kullanıyordum onu Adana’daki doktorum yazmıştı şuan konyadayiz buradaki doktor kızdı bana gebelikte önermiyorus diye korkuyorum o yuzden
Edamy Ocean mummy multivitamin ve yine aynı marka demir kullanıyorum şimdi birde magnezyum a başlayacağım
LeylaAB Masal7778 bana gebelik düşündüğüm için kullanmamı önermişti doktorum. Bir hafta sonra çok dokununca bıraktım gebeliğim sırasında oceana geçmiştim
kkff Sevoi koku var evet ama içindekiler iyi Baya. İfos sertifikası da var balık tüketmeme rağmen omega 3 balık yağı filan da var içinde mecburen içiyorum :/
0680 Masal7778 İlk haftadan bu yana 27 haftayım regenesis max kullanıyorum. Doğuma kadar kullan dedi doktor. D vitamini ve demir ilacı kullanıyorum B12 eksikliğim için iğne kullanıyorum.