Sewo Pelinizm bi zahmet dinlen canim. Benimde canim elmali pasta istedi inan zor yaptım ayakta durulmuyor belim kırıldı
Pelinizm Sewo Evet demi yaaa nolcak belimiz böyle 😂😂😂 artık tamam buzluğa attım zaten sabaha kadar dinlenirim bi güzel🤗Seninde eline sağlık bende çok severim elmalıyı🙈🌸
Tubaaanurrr Sewo evet canım arabada dahil çok güzel mobilyalarıda burdan fotoğraf paylaşılsa odamızın resmini atardım çok hoş oldu
Sewo Pelinizm vazgecilmez hamur isimdir diger seyleri yemek pek. Yat dinlen canım. Bende yarın bayagi yorulacam
Mugert esraesraklc esraesraklc nokta bebeye havale mi yaptınız önden? Ürünleriniz gelince yorumlarınızı paylaşır mısınız rica etsem hayırlı olsun şimdiden bebeğinize
esraesraklc Mugert kredi kartıyla 5 e böldük geldi eşyalar cibinliği unutmuşlar yollayacak arabayı sadece açtık güzel görünüyor henüz kurulum yaptırmadık
Ezgu Sewo benım kuzenımın arkadası almıs memnun kalmıs bende yolum bırgun pendıge duserse bakıcam fiyatlarıda cok uygun bazı kampanyaları bebek arabaları fln da dahıl inş kalitelidir
Sewo Pelinizm akraba cocuklari ders istiyor resmen bedava özel ders veriyorum . Belim ağrıyor işim cok diyorum anlamiyorlar . Bıktım valla
Pelinizm Sewo Ayyy tühh yaaa kolay gelsin canım neyse çok uzun tutma bari🙄Bende yine parmak eklemlerindeki ağrıyla uyandım hiç kapatamıyorum ellerimi 🙄doktora yazdım bakalım ne dicek mide yanmasını da sordum.
Sewo Pelinizm insanlar cok anlayışsız o kadar dedim belim ağrıyor oturamiyorum sandalyede fazla ama yok anlayissizlar herkes kendi işim görülsün karşımdakinin canı cehenneme zihniyetinde
Sewo Pelinizm kiz bide kayinvalidem umrede pazar günü gelecek. Kayinbabam yemegi isi yapılıyor daha şükür etmesi lazim ken bugün diyor kardeslerim i yemege alalım. Delirdim temizlik yemek alışveriş yapmam lazim onlara
Pelinizm Sewo Evet biliyorum canım maalesef öyle ama biz hayır demeyi bilmezsek daha çok üzerimize gelirler onu değiştirmek gerek aslında yoksa kimse acımıyor maalesef...
Sewo Pelinizm aynen ama artık yok desem de dinlemiyorlar bi kere yüz vermişim sanırım ciddiye almıyorlar artik
Pelinizm Sewo Almayalım baba deseydin sende bşyin yok gibi durma canım yaa az da numara yapmak lazım iyi değilim ağrılarım falan var de yat gerekirse kalkma ne kadar acımazsızlar yaa sinir oluyorum sen sessizsin🙄
Pelinizm Sewo İşte baştan öyle alıştırıyoruz maalesef sonra tepemize çıkıyorlar afedersin🙄Annemi kaybettikten sonra ben değiştirdim artık o huyumu çok değiştim..Böylesi daha güzel emin ol
Sewo Pelinizm Allah rahmet etsin ya. Haklısın inan bi anne üzülür insana gerisi boş. Güçlü olman güzel.
Pelinizm Sewo Amin canım sağol , aynen öyle hayır demeyi bileceksin.Aman o üzülür o darılır diye diye olan en sonunda sana oluyor bakıyorsun seni kullananlar hiç yok yanında🙄