Sumeyyecooban Arkadaşlar 31. Hafta da uçak yolculuğu yapan var mı internetten biraz araştırdım doktorun uçak yolculuğuna uygundur vs gibi rapor vermesi gerekiyor felan diyorlar bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
YummyMummy Sumeyyecooban 28.hafta ve 36.hafta arasi doktor raporuyla ucabilirsiniz diye biliyorum. 36dan sonra zaten yasak
Bulut74 Sumeyyecooban 36 haftadan sonra yasak dedi doktorum bende uçakla yolculuk yapıcam 35 haftada gidecem o yüzden 🤗😌
suraybuke Sumeyyecooban ben 29. Haftamda raporla uçtum ama kimse rapor sormadı . Ben yine de aksilik çıkmasın diye aldım . Hiç bir sorun olmadı çok şükür gayet rahat bir yolculuktu 2 buçuk saat sürdü yolculuk.
Cansuata Sumeyyecooban ben yaptim cnm doktordan rapor alcaksin ben hatta 28 haftamda yolculuk yaptim bi sorun olmadi cok sukur
Sumeyyecooban Gmz-e GamzeTopluKk Cansuata suraybuke Bulut74 YummyMummy teşekkür ederim kızlar doktorla konuşayım yanımda olsun uçuş engeli yoktur diye içim rahat rahat gideyim inşallah 1 saatlik yolculuktan Allah'ın izniyle rahatca ucariz 😊😍🤗
GamzeTopluKk Sumeyyecooban 29 ve 35 haftada iken yolculuk yaptim , dra gittim bebekte yolculuğu engellicek bir durum var mı yok mu kontrol ettik sonra raporu mu aldım , hiç bir sıkıntı yaşamadım
Handebl Sumeyyecooban ben uçtum canım doktor raporu isteyebiliyor ama bazı firmalar bilgin olsun hiçbir sıkıntı olmadı bende 31. Haftamda iş için aynı gün iki kere git gel yaptım ve 32. Haftamdada aynı şekilde oldu
Sumeyyecooban Handebl tamam canım gidisim 31 haftalık dönüşte de 33 ,haftalık felan olacak inşallah sknti çıkmaz teşekkür ederim 🌹
BusraNurAnne Sumeyyecooban evet canim raporsuz almiyorlar belli bi haftadan sonrada rapor gotursende almiyorlar
Sumeyyecooban BusraNurAnne hmm bunu ogrndigim iyi oldu bana şu ara lazım ama ben doğum vakti de giderim diyordum muhtemelen almazlar 😐
Thrfrkn Hangi firmadan aldın. Her firmanın haftaları farklı . Doktorlar çok rahat bir şekilde yazıyorlar raporu. Ben ayda iki kez işimden dolayı uçağa binmek zorundayım 30 haftadayım daha bir sıkıntı yaşamadım şükür