brcscglr 2024 mayısta anadolu tamamlayici sağlık sigortasi yaptırdım. Dogumu karsilamasi için 6 ay bekleme suresi vardi. 1 ay kadar sonra kadın doğum doktoruma kontrole gittim sadece 15 tl katılım payı ücreti ödedim. Smear testi falan yaptık ücret odemedim. 15 Ekim itibariyle hamile kaldığımda sigorta doğumu karşılayacaktı. 5 aralıkta hamile kaldım. Ancak doğum için sigortayı yenilemek gerekecek. Biz 30 a yaptırmıştık. İki katı fiyat çıkar diye tahmin ediyoruz. Şimdiye kadar 4 kere kullandım sigortayı. Hiç sıkıntı yaşamadım. Doğum için iki hastane arasında kararsız kaldık biri 70k civari biri 100k. Totalde baktığımızda bizim için sigorta yaptırmak çok mantıklıydi.
Ben yaptırırken bekleme suresi olmayan tek sigorta firması magdeburger’di. Ancak hakkında çok fazla şikayet vardı. Onun disinda 12 ay bekleme suresi veren vardı. Anadolu hem görece daha az bekleme suresi veriyordu hem de memnuniyeti yüksekti. Kesinlikle bir sigortaciyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Hepsinin farklı paketleri vs var. Ve içerikleri, ücretleri değişiklik gösteriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻