Ress Selamlar 35 gündük gebeyim ilk gebeliğim doğal yollarla hamile kaldım ilk doktor kontrolüm de progestan hormonuma baktı 11 çıktı hem iğne hem hap verdi başına bu gelen var mı? İğne kullanmamı başka bir doktor tavsiye etmedi.
DarkLuna Ress bende düşük tehlikem vardı o yüzden kullanıyorum haftada bir iğne günde iki defa da fitil şeklinde
seymayalcin Benim düşük tehlikem var o yüzden kullanıyorum aslında iğne daha etkili demişti doktorum ama benim alerjim çıktı hap olarak içiyorum 🙏 inşallah kullanınca duzelir canım
seymayalcin bebekannem Ayrıca şiddetli bi kasık ağrısı var ise mutlaka doktora görünmelisin ama şiddetli değil ise gebelik boyunca kanama olmadığı sürece kasık ağrısını doktorlar rahim büyüdüğü için ağrıyor diye yorumluyor
bebekannem seymayalcin yürürken ayaktayken her zaman oluyor kasık ağrım siz nasıl çözüm buldunuz bu kasık ağrısına
seymayalcin bebekannem Valla çözümü yok ben hep yatıyorum yattığımda da ağrıyor ama dinlenmek yine iyi geliyor diyebilirim
Ress DarkLuna teşekkürler Zeynepcim sağlıkla alalım kucağımıza kaçıncı haftadasın ve progestronun kaç çıktı ?
DarkLuna Ress 9+6 yım canım progesteron olculmedi benim kanamam ve kasilmam başlamıştı o yüzden doktorum verdi