Zuluss defnevedoruk aldımda iki takım falan işte bunlara uyarsak böyle olur kaynana falan dedi eltim dedi getirirler fazla alma falan diye ee hani getiren olmadı
secondmylife Zuluss bize de getirirler alma dediler ama biz dinlemedik aldık. Çocuğumuzun şeyini elalemden mi bekleyeceğiz, burda hata tamamen sizin.
Rabiamina Zuluss sormadınız mı kaynananıza meyve suyu süt ne alaka diye. Bir de millet getirir tamam da 2 takım çok az zaten. Ben alacağımı aldım getiren olursa da getirsin yani
fairytale_ Zuluss lohusa gormesi ise genelde bizdede cay seker tarzi veya para verilir bebek gormesi sonradan yapilir🌸
fairytale_ Zuluss bizde öyle oluyor canim 😃sizde nasil bilemem bizde 40 gun icinde yakin akrabalar gelir lohusa gormesi adina sonrasinda bebek biraz buyuyunce bebek gormesi yaparlar yada Kuran okutulursa o zmaan gelirler
Zuluss fairytale_ ee bana bunlar niye aldırtmadı getirecekler diye hiç olmasa yeni doğan şeyler alsaydım bari siz siz olun asla kimseyi dinlemeyin her şey alın😄
zge13 Zuluss 😢 ay bu cümle beni çok üzdü e getirirler diyenler de mi getirmedi yoksa herkes bitti artık umut yok mu belki gene getiren olur
Zuluss fairytale_ evet ya bu ne be hediye gelecek diye iki üç tane bir şey almışım o kadar yıkayıp yıkayıp giydiriyorum iki günde bir😄
fairytale_ Zuluss 😂😂aslinda almadigin iyi olmus bence cunku hemen buyuyorlar yeni dogan biraz az alinmasi taraftarindayim bende kendim az aldim aslinda
Zuluss fairytale_ insan özeniyor işte mağazada ne güzelleri vardıda alamadım içimde kaldı şunuda alayım bunuda alayım dedim alamadım😭😭😭😭
Zuluss fairytale_ hava soğuk çıkartmakta istemiyorum aslında hasta falan olur Allah korusun şimdi kocada bilmez benim zevkimizi alamazda 😄yapacak bir şey yok biraz beklicez belki bir umut biri bir şey getirir😄
Zuluss secondmylife saçma işte onun bunun şeyini bekleyeceğim diye aldırmadılar burda hata evdekilerin benim değil aslında büyükler diye ses çıkarmıyoruz incinirler kırılırlar diye her şeye karışıyorlar bence üçüncü kişi araya girmemesi lazım hiç sevmiyorum böyle şeyleri