MNesemm Kızlar size bir sorum olcak inşallah yarın Dr gidicem gecikme 5 gün var 30 test yaptım silik çıktı ama ben pek umutlanmak istemiyorum eyer utrasonda çıkmasa kanda beli olurmu birde geç döllenme kanda da beli olurmu
Mom6535 MNesemm yani görünmez ultrasonda daha imkansız ama kanda mutlaka varsa çıkar testler yanıltıyor bu aralar maalesef umarın kan verince pozitif çıkar
Rozzzzaa MNesemm yaptığın testin görseli var mı elinde benimde silik çıkmıştı testte ama afet geçtikten 12 gün sonra gebe olduğumu öğrendim :)
Cerennn9 MNesemm Benim test negatifken bile kanda beta yuksekti. Kanda direk cikiyor ama 4. Haftada kese gorunmedi bende 5. Hafta bayram tatilumiydi 6. Haftada gordum. Kalp atisi da vardi
MNesemm Deletedmom_298 hmm anladım oğlumda hemen görünmüştü de 4 haftalık Ken hem kanda hemde utrasonda ama bunu hiç bilgim yok ya Cookta merak ediyorum
Larraa Merhaba, ultrasonda görünmez muhtemelen erken olduğu için ama kanda çıkar. Pozitif sonuçlar görmeniz dileğiyle 🌸
MNesemm Larraa amin inşallah ya cnm ben yaptım test cikmiyonca aha dedim buda olmadi ama tarlusa içtim ama halen adet olmadım 5 gün ceti olmadım yarın gidicem Dr baklm hayrlisi olsun artık nedem
MNesemm esmanurbaz_ hm cnm 1 Kasım bat yarın 5 gün olcak yani vallahi bilmiyorum yani geç döllenme olabilirmii
esmanurbaz_ MNesemm varsa eğer gebelık 4 4.5 haftalıktır çünkü ben iki gün geciktıginde beta hcg 365 çıktı diğer gün gittm doktora kese gözükmüyor ama 3.5 4 haftalık dedi
esmanurbaz_ MNesemm MNesemm düzensizse eğer bu havalarda hava değişiminden dolayı adette gecikme olmuş olabilir
MNesemm esmanurbaz_ cnm ben hayata ilaç icmesem olmam yani 30 yaptım yok dedim tarlusa içtim hala olmadim baklm yarın ola hayrlisi ola
MNesemm Cerennn9 ay hayrlı olsun cnm inşallah bende görmesem dahi kanda çıkar ay hiç umudum yok vallahi