Rosemihra Medipole gidiyorum kızlar . O kadar para veriyoruz ama bazen 10 gün içinde gel demiyor doktor . Gitmek isteyincede tuhaf geliyor sanki doktorlara . Siz gidiyor musunuz merak ettim
Tgbashnn Rosemihra bir sorun oluyorsa gidiyorum 10gün içinde yada doktorum haftaya gel derse gidiyorum
yeni_anne2 Rosemihra gerek duymuyorum o yüzden gitmiyorum aydan aya gidiyorum esenler medipole gidiyorum bende doktor sorun yok diyor bende sürekli ultrasona girmemek için gitmiyorum 😊
Ksema Ben gidiyorum valla gelebilir miyim diyorum oda gel diyor o yüzden kusura bakmasın para veriyoruz yani ben duygu hastanesi ne gidiyorum
Rosemihra Ksema ya ben de çocuğun yüzünü göremiyorum her zaman . 10 gün içinde gidersem görmek istiyorum yani hakkım aslında . Geleyim mi dedim bu sefer doktora gel dedi
Nessee34 Hem ozel hem devlet takıpliyim özeldeki doktorum genelde sorun gormezse yada şikayetın olmazsa 1 ay sonra dıyor ama ben 10 gun kontrolune gıdıyorum sonuçta kontrol gunu var
Aleyysss000 Gidiyordum ama doktorumla aramızda ki diyalog -sen yine geldin mi +geldim körmisinn Diyaloğuna dönünce gitmemeye karar verdim tabi bir sorun olmadıkça. Doktorda bir problem yoksa bu kadar sık ultrasona gerek yok ki diyor haklı.
Rosemihra Aleyysss000 Heh ben de bu hissiyatı alıyorum yine mi sen gibilerinden . O kadar para veriyoruz yani benim suyum az daha doğrusu sınırda korkuyorum gidesim geliyor
Pembemavi1 Benim doktorum kendi çağırıyor zaten öyle değil midir ya hakkın ya sonuçta. Haftaya şu gün tekrar gel vs vs hep kendi söyledi
Rosemihra Pembemavi1 Yok pek demiyor . Benimde suyum az olduğu için endişe ediyorum gidesim var o yüzden