Patito__ Selam arkadaslar Adetten uc gun once kanda beta 1.55 cikmisti Bugun adet gunum gce 12 de kahve akinti geldi, bugunden beri hafif sildikce açık pembe kahve lekeler goruorm pecetede ama cok az Yerlesme bu sekilde oluormu ve kac gun surdu sizde ?
Sarkac Patito__ bende konu açtım kimse cevap vermedi benimde 5 gün kaldı cnm adete açık kahverengi geldi az pedime daha da gelmedi eğer devamı gelmezse yerlesme olble sizin
zezeeyyy Patito__ yerleşmem adetim geçtikten bir kaç gün sonra oldu ama bir kez kahverengi koyu şekilde geldi tekrarlamadı
Rozzzzaa Patito__ yerleşme kanaması benim çok az ve tek seferlik bir akıntıydi erken gebelik testi yap istersen
Cerennn9 Patito__ Benim yerleşme kanamam kısa sürdü. Aniden kahverengi akıntı ve azdı bir avuç bile değildi ve aniden oldu geçti.
ikincibebegimiistiyorum Benim de adet günü başlayıp 3 gün süren lekelenmem oldu. 10 günden fazla da geciktim ama evdeki testlerim hala negatif.
Patito__ ikincibebegimiistiyorum intten baktigimda uzun surerse dra gidin yazıyor Sizin kesildimi yinede bir kontrole gtseyeinz
akidesekeri ikincibebegimiistiyorum testlere o kadar da çok güvenmeyin derim. İlk değerlerim 1.20 çıkmıştı test negatif çıktı. İkinci kan verdiğimde değerim 420ydi testim yine negatif çıktı. 32+4ten sevgiler:)
ikincibebegimiistiyorum Patito__ Sadece 3 gün sürdü ve kesildi. Çamaşırımı kirletmiyodu bile, peçeteye silince anca böyle kahverengi bir leke şeklinde ara ara geldi kesildi. Doktora bir aksilik olmazsa 6 sında gidicem.
Patito__ Sarkac ben bir gebeligimde yerlesme yasadm aslnda Adetim uc gun gecikmisti ayni gun İki kez wcye gittigimde bole pihtili bir uzayan kanama gelip kesilmisti iki gun daha gelmeyince kan verdm yerlesmeymis Ama smdi bu bnm baska normal kahve lekelenme dun gece 12 den beri peceteyi sildikce vr
Sarkac Patito__ canım kirmiziya donmediyse hamile olabilirsin benimde daha gelmedi yarın test alıp yapcm
artikboyle Benim refliden 5 gün önce falan gelmişti. İlk geldiğinde adet oldum sanmıştım hatta. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı 3-4 gün de dediğiniz gibi her peçeteyle aldığımda leke geldi gittikçe açıldı rengi ve sonra son buldu
Patito__ artikboyle demekki uc dort gune kdr surebiliyor bu bana biraz umut oldu :) Bakalim artik bende beklicem kesilirse test yaparim Adete donerse ii Bole surerse bir dra giderm. Cok tsk ederim 🙏
H_Ece Benim regl günüme 2 gün kala kahverengi lekelenme olmuştu ama 1 gün çok az miktarda geldi. Devamı gelmeyince test yapmıştım pozitif çıkmıştı.
Patito__ H_Ece bende ole cok sz peceteye dildikce zar zor belli olan bir lekelenmem var gece vaslamisti hala var İnsallah kotu birsy yoktur Bakalim kesilirse test yaparim Adete donerse ii beklicm duruma gore. Tsk ederm
ikincibebegimiistiyorum akidesekeri Aa öyle mi diyosunuz? Cuma günü gidicem o zaman belli olur o zaman. 14 gün gecikmiş olucak eğer olmazsam. Sizin de çok az kalmış. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Patito__ Rozzzzaa bende daha once birkez gördüm oda oleydi ikikez azcik bisy geldi bitti Bu gun boyu surdu hala devam edior insallah bir aksilik yoktur
Patito__ Cerennn9 bende daha once birkez gördüm oda oleydi ikikez azcik bisy geldi bitti Bu gun boyu surdu hala devam edior insallah bir aksilik yoktur
ikincibebegimiistiyorum Patito__ İnşallah canım, yarın doktora gidicem. Muhtemelen kan ver öyle gel diyecek. Ultrasonla baksa belki içim daha rahat eder. Bakalım sonucu yazarım.