Merhabalar güzel anneler, 18 kasimda spinal sezeryanla doğum yaptım. Size tecrubelerimi anlatmak istedim :))
Gebelik sekerim vardi ve bebegim iri bir bebekti ölçümlerden daha iri doğdu :) 18 kasimda sabah 8de hastaneye yatisim yapildi ve 9da ameliyathaneye indim, anestezi doktoru geldi ve bana spinal ignesi icin pozisyonu anlatti,omuzlar düşük bas asagida ve hic kipirdama dedi bacaklarinda bir sicaklik uyusma hissedeceksin panikleme demesine kalmadan bacaklarim uyuştu, igneyi asla hissetmedim ve beni yatar pozisyisyona getirdiler hic birsey hissetmiyordum, doktorum hizli hizli hareket etti, 15 dk sonra bebegimin aglamasini duydum 4400kg dogdu :))) bebegi götürdüler sonra bana bir igne daha yaptilar sakinlestiriciydi biraz gevsedim ve beni odaya götürdüler 10 15 dk sonra bebegim yanima geldi :)) uyusma gectikten sonraki agrilarim cok fazlaydi ama 1 hafta sürdü agrilarim hergun azaldi. Suan cok hafif sizlamalar oluyor sadece :) alismaya calisiyoruz bebegim dünyaya ben ona alışma aşamasındayız:)) sorulariniz varsa sorabilirsinizz :))