Pinarkorkmazer Diloo54 doktorlar bana yiyebilirsin dedi 😂 hangi doktora inanalım biri ye biri yeme diyor ben de yiyorum o da olsa olsa ayda bir kere
Diloo54 Pinarkorkmazer banada yeme denilmedi diyorum ya her ağızdan farklı birşey çıkıyor yemek isteyen yer zaten😀 istemeyen de yemez bu çokta zor birşey değil🙈
Pinarkorkmazer Meltemanneolsun benim gittiğim çoğu doktor yasak değil sınırlı bir şekilde yiyebilirsin diyor 🙄
Meltemanneolsun Pinarkorkmazer Diloo54 Yani benim pek sevdiğim bir şey değil zaten et çok severim ama ciğer olmasa da olur benim için.☺️ Ben sakatat kadını degilim,ha siz yersiniz yemezsiniz, yanına kelle paça icersiniz beni ilgilendirmez
Sevgikaya1525 mihraninannesi02 valla ilk kez duydum evde yaparım hamileliğim 7 haftasındaym 2 kez yedim😅oğlumda da yedim Bi sorun yaşamadım
Damyavuz mihraninannesi02 abartmamak şartı ile yedim 3 hamileliğim hiçte bir şey olmadı. Temiz olması önemli tabi. İyi pişmesi. Ama midye ağzıma sürmedim diğerlerinden arada ufak ufak
Mejsa Diloo54 miktarı var haftada 2-3 gün 200 gr geçmeyecek kadar yiyebilirsiniz fazlası bebeği etkiliyor
Mejsa Diloo54 burda kahvaltıda devamlı ciğer kavurma yenir yazmıştı birisi de 😅 dedim yanlış bilgilendirme olmasın yani 😂 şifa olsun bebişlere inşallah ben de canım çektiğinde arada 2 şiş falan yiyorum toplasan 100 gr etmiyor zaten
Meltemanneolsun Diloo54 ben diretmiyorum canım olanı söylüyorum yasak çünkü zararli. Sen yiyorsun bir şey olmamış ne güzel ama bunun bi riski var sadece onu demek istiyorum. Yiyene de yeme demiyorum söylediğim şey de bı ironiydi de neyse artik.
Gizemkaraa mihraninannesi02 Yenmez diye bir şey yok doktoruma sormuştum iyi piştiği sürece yiyebilirsiniz dedi et tavuk ciğer çiğ kalırsa sıkıntı iyi pişirdiğiniz sürece hiç bir sıkıntı olmaz bende haftada 1 kere tavuk ya da dana ciğeri yiyorum.