Durubebek1_ Kızlar selam bugün hamile olduğumu öğrendim öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum olma ihtimalini hiç düşünmedim son zamanlarda kalbime vurmaya başladı omuzlarım da ağrı yapıyor sizce bebeğimin durumu iyi midir doktora gitmeme henüz var
dygsss Durubebek1_ kaç haftalıksınız yeni öğrendiyseniz daha bebek oluşmamıştır kese vardır korkmayın
Durubebek1_ dygsss hesaplamama göre 9 haftalığım 2 ay adetim gecikince hiç şühelenmedim ve kullanmaya devam ettim😞
seyma0661 Durubebek1_ bence doktora gitmelisiniz 5-6.haftadan sonra kese görülüyor kalp atışı duyuluyor. Doğum kontrol hapı kullandığınız için bebeğe bi zarar vermiş olabilir belki önlem alınabilir
Durubebek1_ seyma0661 kalp atışını bozma gibi bir durum olmuş olabilir mi sizce😞 önümüzdeki hafta doktora gideceğim
Durubebek1_ dygsss hamileliğimi yeni öğrendim gidicem en kısa zamanda inşAllah sadece bilmediğim halde doğum kontrol hapını kullanmaya devam ettim ondan korkuyorum
seyma0661 Durubebek1_ o ilaçla da hamile kalabilmeniz mucize gerçekten insallah bebişiniz sağlıklıdır siz yarın gidip hemen baktırın bence bize de haber verin merak ederim ben 🥺
seyma0661 Durubebek1_ bende bilmeden duphaston içiyordum ama sanırım o hamilelikte zararlı değilmiş. Bide soğan suyu içiyordum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. İnsallah sizde de çıkmaz
Durubebek1_ seyma0661 2 çocuğum var yaşları henüz küçük olduğu için uzun bi süredir hap kullanıyorum bende çok fazla şaşırdım hiç beklemiyordum ama maalesef eşimden kaynaklı yarın doktora gidemem hastaneler bize çok fazla uzak. Gittiğimde size de muhakkak yazarım☺
seyma0661 Durubebek1_ hayırlısı olsun insallah, bende pcos vardı hem adet görmek için hem çocuk için çok şükür 25 haftalığız 🥰