Hilal_2302 Merhaba kızlar, Geçen hafta perşembe günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Bugün beta testi istedik değer saha düşmemiş ne zaman sıfırlanır?
Durubebek1_ Hilal_2302 çok geçmiş olsun yanlış anlamazsanız bi sorum olucaktı bebeğinizin kalbi durduğunda siz de herhangi bir belirti var mıydı
Hasret18ayaz Hilal_2302 21 Eylül’de kürtaj oldum beta falan istemediler hiç 34 gün sonra gittiğimde beta 127 di sifirlanmadi sandım ama hamileymisin yeniden
Alya05 Alya05 bende 8 haftalık kürtaj olmuştum değer falan bakmadım hiç Ekim ayında da 14 haftalık kürtaj oldum 1 ay sonra adet oldum
ayyuzlu99 Alya05 canım sebebi kan pıhtılaşması mı? Ben de 8+4te durmuş kalbi ama 11. Haftamda kanmam başladı öyle düşğk yaptım
Alya05 ayyuzlu99 canım 8 haftalık olan boş gebelikti 14 haftalık olanda kalbi durdu pataloji sonucu temiz çıktı doktor dedi muhtemelen sağlıksız bebekti dedi genelde sağlıksız bebeklerde görünüyor kalp durması veya düşük Genetik test verdik eşimle bakalım sonucu daha çıkmadı Ama dahile doktoruna gittim kan pıhtılaşması yok dedi
ayyuzlu99 Alya05 Allah bir fahabgmsyermesin düşük kürtaj inşallah amin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza Ben de kan pıhtılaşması testi verdim yalan söyledim iki üç düşük yaptık diye aslında 1 kez olmuştu Kan pıhtılaşması olabilir ben ondan şüpheleniyorum
Cettochahubas Hasret18ayaz merhaba kaç gün sürdü acaba kanamanız bende 12 kasımda kürtaj oldum doktorum beklemene gerek yok dedi 10 gün sürdü kanamam hamilelik belirtileriniz nelerdi kürtajtan kaç gün sonra başlamıştı paylaşabilir misiniz ❤️
Alya05 ayyuzlu99 ama doktor dedi genetiktende bişi çıkmaz olsun ben istiyorum dedim maksat içimde o şüphe kalmasın dedim