SM5534 Hhh03 Güzel haberlerini duyalım inş canımmm bir sıkıntı olmadan sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🙏
SM5534 Hhh03 rica ederim canım ben 21. Haftamda gitmiştim gayet herseyinide gördü anlattı bana karar senin hafta konusunda 🙏
Deniiizzz Ben de size bir şey sorabilir miyim ikiz gebelik de ultrason fiyatı değişiyor mu bilen var mı acaba ?
GezenTavuk_2 Deniiizzz evet değişiyor cnm böyle bikiyorum hatta bana bakarken tek mı ikiz mi demislerdi
Aslaninannesi_ Bakırköy’de Mahmut Güngöre yaptırdım özel muayenesine gittim arayıp randevu alıyorsunuz 1 saati gecik sürdü tüm organlarını yüzü dahil renkli olarak verdi 3200 tl tuttu çok memnun kaldık
Fatmagulkg Aslaninannesi_ ne zaman yaptırdınız güncel fiyat mı ? Bir de görüntü kalitesi iyi miydi cihazının ? Ben de Mahmut beye gitmeyi düşünüyorum da :)
34Sevcan HazelSeren merhaba bende ayın 20sine randevu aldım ama detaylı ultrasyon yapılmaz diyor riskli gebeler için yazıyor altta acaba gidince direk bakarlar mı devletteki perinataloji randevularında hepsinde bu şekilde yazıyor randevuyu aldım çam sakuraya şansımı deneyeceğim
Redpepper Ben 4 sene önce Recep Has a yaptırmıştım, rahim ağzı kısalığımı o tespit etmişti. O zaman 2 bin liraydı ama güncel nedir bilmiyorum bu gebeliğimde de ona gitmeyi düşünüyorum
Aslaninannesi_ Fatmagulkg 30 ekimde yaptırdım son sürüm cihazı her yerini 10 defa inceledi sorun olmamasına rağmen ve eşimi oturttu ayrı bir televizyon karşısına ışıkları kapattı her hareket ettiğinde renkli şekilde film izler gibi izletti eşimede rahat 70 dakika sürmüştür sorun olmamasına rağmen çıktı olarak ta verdi oğlumuzun fotoğrafını bize ve tek tek açıkladı bize biz çok memnun kaldık
Mervealya1992 Hhh03 sı azlıgından 13. Hatada detaylıyı onermiş ama bu haftalarda her organ gozukmeyebılvek bence devlette bedava yaptır cunku 20 24 arası yne detaylıya sokma ıhtımalı yıksek 2 kere para verceksın bnmm dusuncem bu yınede karısmak gibi olmasında su azlıgını herkes çözer zaten 20de yne girersın ozelde
Hhh03 Mervealya1992 bende öyle düşündüm bugün devlete gittim bu doktor öyle abartılıcak bi su azlığı görmedi peronotolijiye akayıt açtırdı salı gidicem inşallah güzel haberler alırım 🤲🏻 özelde hemen onuda yaptır bunuda yaptır diyolar
Beyzadrs Hhh03 eğer bütçenize uyarsa prof dr başak baksu var. Kardeşimin sürecini takip etmişti sorunlu diye. Çok tecrübeli donanımlı bir kadın, 5500 detaylı ultrason 3bin testler diye öğrendim yakın zamanda. Ben de ına gideceğim vakti geldiğinde inşallah