ikbl Haftamdayım göğsüm kasiniyordu kuruluk oluşmuş duştan sonra bi baktım pul pul kavliyor ince ince bunu yaşayan doktora giden var mı acaba
Duru03 ikbl benimde sağ göğsüm ve bacağımın küçük bi yeri pul pul oldu döküldü ve çatlak oluştu ben doktora falan sormadım nemlendir çatlaklar oluşmadan tabi doktorada sor çatlak oluşacağı zaman kuruluktan oldu bende
Hemsireanne35 ikbl yeterli sıvı alımı ve nemlendirmenize rağmen mi oluyor bu ? Eğer öyleyse normal değil. Benim de sıvı alımım bulantıdan dolayı çok azdı göğsümü nemlendirmiyordum göğüs etrafım pul pul döküldü ama sıvı almaya başladım nemlendiriyorum da şu anda kaşınmıyorda öyle döküntü de oluşmuyor
YusufKereminAnnesi Aynen benimde o şekilde canım soyuluyor dökülüyor kaşınıyor acıyor.Sanırım hamileyiz 🤰😁
ikbl YusufKereminAnnesi canım ama bana doktor bu hamilelikte beklenen bir durum değil dermatolojiye görün dedi simdi çıktım doktor dan o yüzden sen göründunmu??
ikbl Suheda dermatolojiye gitmedim daha kadın doğum doktorum böyle dedi oraya görünmelisin normal bi hamilelik seyri değil dedi o yüzden bende korktum bi soruyum kendi doktoruna soranlar var mı dedim canim
Suheda ikbl Allah Allah ya bende büyüdüğündendir die saniyodum ya benim saçımda egzama var acaba onun gibi biseymiki ne kasttetiginide bi soylese şu doktorlar ahh ahh
ikbl YusufKereminAnnesi Suheda normal sanıyordum bende sasirdim belki de uğraşmak istemedi başka doktora yönlendirdi bakalim pazartesi yine gitcem başka doktora soruyum bide ona göre dermatolojiye giderim
mrvgun Benim vücudumun çoğu yeri pul pul dökülüyo hatta siyah giydiğimde iç kısımlarında kalıyor 🤦♀️ Doktor bolca nemlendir dedi ve nemlendirmeye başladığımdan beri gayet iyi durumda.. eğer başka bir problem yoksa bolca nemlendirmeyi deneyebilirsin
gizemgnll Suheda bende bugun farkettim uçları kurumus dökülüyor resmen. Soğuklardan mı acaba dedim. İnternette araştırdım sadece göğüslerden kanlı sıvı gelirse doktora görünmek gerekirmiş diğer kuruma ve benzerş seyler hamilelikte normal yazıyo. Brnce de normak 😊
Suheda gizemgnll bencede normaldir canmm ya nemlendiricide kullanmak.istemedim de bugun bebek yagi aldim bakalım onu kullanicam
ikbl gizemgnll gogsumun tamamında var suyuda çok içiyorum ve hamile olduğumu ogrendigimden beri ara sıra bebek yağı sürüyordum hayırlısı bana da normal geliyor herkez de olduğuna göre bakalim inşallah normaldir
Charlotte Benimde göğüslerim çok hassas ve duşta farkettim uçları kurumuş pul pul olmuş ben de Hindistan cevizi yağı sürdüm😊