Ugurer7140 Hic beklemedgim bi anda öyle bir mucizeyle gerceklesti ki... 22 ocak hc bisey ykmss gbi sabah temzlik yaptm evi tertemz yaptm ama yrulmsm esime aksam yemege gidelm dedm aksam yemege gttk gldk plan yapiyodk cnku aksama edho vardi film izlicektik. Eve gldk uzermi falan dgistreym derken lavabuya grdm bide ne greyim leke gelms. Hemen esime seslendim braz paniktir kendisi hemen dktra gdiyrz dedi ama bnde hc bse yk esofman gy belki bse olr rahat ol dedi nyse hastaneye gttk acilden gris yaptk bu arada saat 8.00 dkte kanamam var deyince hemen yatis yaptrdi cati muayenesi dedi bi bakti ki senn suyun gelmis demesn mi 😁😁 ben sok dogum baslams seni gnderemm dedi tabi biz hastaneye gderken esimle gule oynaya gttk geri eve glme hayaliyle 😊😊 gce saat ikiye kadar hic bse yktu gve ikiden snra sancilar basladi snra arta arta devam etti ki bu srada inletiyrm ortaligi ama ckkk skur ebelerm ck iyiydi saat tam 5.30 bana suni sanci verdiler tek doz o öldürdu bni diyebilirim snrasi bir harika ama 23 ocak carsamba sabah saat 6.10 oglusumn sesi hersey gcti gtti gozumun onnden herseyi unuttm o kadar ck aglamstm ki sanci annda gzlerm mahvlmstu hemsire gttip bide gogsume koymasn mi oglusumi iste butun dunya yeniden kuruldu bembeyaz cicekler acti heryerde 😘😘😘 o kafar ck dua ettm ki insallah butun hamisler bi avazda alir kucagina melegini rabbm olmayan herkese de nasip etsn insallah ckk gzl bi duygu bastan beri kullandgm bu prgramda bnde anlataym ddm smdi bzde happy kidsli olduk ckk skur 🤲🤲 rabbm hepimzn yardimcisi olsn kizlarrr
Sabia Ugurer7140 amin canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini💙bizede dua et tez vakitte kurtulalım inşallah🙏🏻
BeyzZaA Çok güzel bi hikaye Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin size bağışlasın darısı başımıza artık 😊