Zynpyngz bana sabah 7 de eşinle gel dediler sabah erken gidersen ilk seni alırlar ben erken gittim geç kalmadım hemen kan falan aldılar doğuma ilk sen geldin seni alacaz dediler 08.30 da kızım doğdu.öncesinde seni doğumhanenin oraya çıkarıyor üstünü değiştiriyorsun nstye bağlıyorlar sonra sonda takıldı sonda takılınca az midem bulandı aç olduğum için birazda sızladı tabi sonra doğumhanrye götürdüler yatırdılar serum taktılar belden iğne vurdu doktor bir yandan benle konuştu orda midem çok bulandı aç olduğum için bulanınca hemşireye söyle serum takviyesi yapıyor sonra boya gibi bir şey sürüyorlar orana dokunmaları duyuyorsun ama acı yok sakın yukarıya bakma yukardan ameliyat yapılan yer yansıyor psikolojik olarak iyi değil bence ben bir baktım elinde neşter vardı tam kesecekti ama ben daha uyuşmadım dedim onlar sana öyle geliyor uyuştu dedi bende hemen kafamı sağa çevirdim yukarı hiç bakmadım zaten acı duymuyorsun bebeği çıkarıyorlar seni dilerlerken sana getiriyor yanağına koyuyorlar sonra babasına götürüyorlar babası bebeğin eşyasını yanında bulundursun sen ameliyattayken sonra senin dikişin bitince bir odada 10 dk bekletiyorlar izliyorlar sonra odana görüyorlar odaya geldiğimde kızım babasıylaydı.benim oda tek kişikti ama çift kişilik odalar da vardı galiba şans işi biraz.ama tek kişilik oda çok güzel bir rahatlık cidden o biraz senin şansına kalmış .ama erkeğin durmasına izin vermiyorlar