AnayimBenAna_ Annekuzusu066 çok saçma konulu bir dizi aslında ama adamlar öyle bir cast yapmış ki elinde değil izliyorsun 😂
Aeell Annekuzusu066 Mardınlı guzel yarım ızlenmezmı coluk cocuk o gun televizyona kıtlenıyrz normalde hıc TV calısmaz telefon tablet yuzunden ama pazartesı gununu ıple cekyrz
Annekuzusu066 Pamuk valla 3 bölümü birden izledim 4ü full vermemişler internete onu bile meraklı yayınlansın diye bekliyorum
minikbebegim06 Annekuzusu066 puhu tv ye bakın ücretsiz bir site uygulaması da var ekranda yayınlanan çoğu dizi orda var ben ordan izliyorum hep 😊
ASE6154 Annekuzusu066 uzun zaman sonra ilk kez Türk dizisi izliyorum ilgimi çekti özellikle kayanın zerrine olan güzel aşkı 😍 ama çok uzun sürmez reytinglerin kurbanı olur kaldırılır
AnayimBenAna_ ASE6154 reytingleri yüksek bildiğim kadarıyla 🤭 yalı çapkını kaldırılmadıysa o hiç kalkmaz
ASE6154 AnayimBenAna_ o kalkmaz milletimiz bayılıyor kadına şiddet olsun aldatma olsun sapkınlık olsun içeren dizilere filmlere
ASE6154 Annekuzusu066 bende sevdim ama böyle diziler ya çizgisini bozuyor yada kaldırılıyor 🤷♀️ kızılcık şerbeti ilgimi çekmişti ilk başladığında sonra hali ortada 😑