Haticemre21 Kızlar yaş riski çıktı ama diğer değerlerin normal dedi doktor. Yine de istersen NIPT testi yaptırabilirsin dedi böyle olan varmı gerek varmı sizce . 30 yaşındayım bu arada
Hayat123456 Haticemre21 valla bacım banada risk çıktı şimdi sonuçları paylaştım bilen anlayan varmı diye kimse de yazmadı . Doktor erken perinatolojiye çağırdı şaştım kaldım
Haticemre21 Hayat123456 beni çağırmadi gerek duyarsan dedi de ben normalde özel takipliyim kendi doktoruma sormadım henüz
Aslaninannesi_ Hayat123456 riskiniz yüksek değil ki ben 31 yaşındayım 1/88 çıktı düşün 😀 fetal dna yaptırdım temiz çıktı ama bunlar tarama testi doğruluk payları düşük zaten
Hayat123456 Aslaninannesi_ valla bilmiyorum yaş normal zaten 28 yaşındayım bende 1-2 ay sonra 29 olucam. 2li test yüksek biraz dedi 16. Hafta da perinatolojiye gönderdi işte 3. Gebeligim hiç başıma böyle bişey gelmemisti tedirgin oldum açıkçası
Hayat123456 Haticemre21 bende kendi doktoruma attım yaşadığım sehirde değil doktorum tedbir amaçlı göndermiştir dedi
Haticemre21 Hayat123456 iyi bari sıkıntı yoktur o zmn. Bana da doktor öyle dedi zaten tedbir amaçlı eğer yaptırmak istiyorum dersen dedi
Haticemre21 Edoss123 Çok teşekkür ederim yani ben de yaptırmam muhtemelen çünkü kendi doktorum da sabahki kontrolümde ense kalınlığı burun kemiğinin iyi olduğunu söylemişti sağlıkla sıhhatle dogsunlar inşallah 🙏❤️
Haticemre21 SeverBurcu iyi bari çok şükür. 🙏 Bugün sabah kendi doktoruma da gitmiştim zaten o da ense kalınlığını burun kemiğine baktı her şey çok güzel dedi o yüzden Çok telaş yapmadım bende ama yine sormak istedim