Albevna_ sedaskan evet dün muayenemiz vardı. İyi bi doktor ilgilendi güzel bilgilendirdi. Ben memnun kaldım. 1 ay sonra tekrar muayeneye çağırdı 😊
yhilalcaglar yasminyasmin Bende afiyet hastanesinde vefa hanıma gidiyorum. Çok güler yüzlü ve bilgili bir doktor. Herşeyi açık açık anlatıyor. Hastane biraz kalabalık tek sorun o benim için. Ama calisanlarin yada doktor asistanının herhangi bir ters hareketini görmedim. Bende 16 haftalik hamileyim. Dünde cinsiyetimizi öğrendik. Ben şuan için oldukça memnunum 😊
yhilalcaglar Snglyldrmm Bende vefa hanıma gidiyorum. Ilk gördüğüm andan beri cok sevdim doktor hanımı. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 😊😊
Hesna Arkadaşlar ben de iyi bir doktor ariyorum bazı duyumlara göre doktorlar mesai dışı doğuma gelmiyormus,dogumun ne zaman olacağı belli olmaz ben beni takip eden doktorun dogumuma girmesini istiyorum tanıdığınız iyi bir doktor var mi acba
Merve-lina Hesna vefa hanim normalde ben gece 1.40 sancilandim nobetci doktor vardi vefa hanimi aradi hastan var dedi tamam yatisini yapin ben geliyorum dedi gelene kadar acilmam oldu 7.45 dogum yaptim suni sanci vermeyin dedi
arzko Kızlar bende afiyet hastanesine gidiyorum, banu yıldırıma. Doğum yapan varmı onda. Ben şimdilik memnunum ama hiç duymadım onda doğum yapanı
Merve-lina Ben vefa hanimda yaptim gayet isine ve hastasina asik bi kadin ben ole bi doktor gormedim bida hsmile kalsam yinede ona giderim vefa yilmazer iyiki tsnimisim diyebilcegim bi kadin
RukenMuhammed Merve-lina mesai saati dışındaki geldiği için Ekstra ücret talep etti mi? Bir de hep Sezaryen yaptırıyor deniyor vefa hanım için sizce de öyle mi? Onun hastası olduğumuz için soruyorum😊