betul1709 Kızlar, psikolojim çok kötü. Kan verdim karaciğer enzimlerim biraz yükselmiş doktor sonuca göre öğleden sonra sezaryen olabilirsin diyor 37+4 üm 😥gurbetteyim eşimden başka kimsem yok annem 10 saatlik yoldan yetişemez ne yapacağımı bilmiyorum
superstar_00 betul1709 Ben de gebelik kolestazı olmuştum dahiliye İlaç yazdı doğum doktoru beni dahiliye yönlendirmişti o da bana İlaç yazdı bunu kullan dedi ama benim bebeğim erken geldi.
superstar_00 betul1709 korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz doktorunuza söyleyin sizi dahiliye yönlendirsin dahiliye ilaç başlatır haftanız kötü bir hafta değil hani normal doğum olmak istediğiniz için mi üzülüyorsunuz
Mini_baby betul1709 korkma canım eşin yanında ise yeter annen de sonradan gelir benim kızım da 37+5 de doğdu bir sorun yaşamadan çıktık hastaneden
betul1709 superstar_00 doktor daha iyi bilir ama neden bana ilaç sunmadı haftası iyi olduğu için mi acaba
betul1709 superstar_00 normal doğum istiyordum kimsem yok acil sezaryen demesi beni korkuttu psikolojim değişik sonuçları bekliyorum🙁
betul1709 Mini_baby eşim yanımda olsa bile erkekleri almıyorlar maalesef şehir hastanesinde yapacağım doğumumu
superstar_00 betul1709 siz kendiniz dahiliye doktoruna gidin sonuçlarınızı gösterin gebe olduğunuzu söyleyin deyin ki doktora bana ilaç yazar mısınız hocam doğum doktoru direkt sezeryana almak istediğini söyledi hani normal doğumu istiyorum beklemek istiyorum ilaç kullandığım zaman düzelir mi diye bir sorun
superstar_00 betul1709 Buna doğum doktoru değil dahiliye doktoru karar veriyor ilaç konusunu benim doğum doktorum beni direkt dahiliye yönlendirdi dahiliye bana İlaç yazdı ve ben ilacı kullandım 2-3 gün sonra doğum yaptım hani gebelik kolastazından dolayı değil benim zaten bebeğim durmak istemiyordu.
betul1709 superstar_00 anladım perinatolojiye gönderdi ilacı da daha küçük gebelerde veriyorlarmış benimkisi gelişimini tamamladığı için çözüm doğum dedi
betul1709 Bu koleztazda suni sancı ile doğum olmaz mı illa ki sezaryen mı olması gerekiyor acaba suni sancı ile desteklense