BerivanLina Elzemm_ cnm birinci 40 ta suniyle ikinci 40+3 te suniyle 😂 bu 3. 39 dym dün çatı muayenesi oldum dünden beri sancım ve kanamam var bekliyorum 😂
BaharSoyluu Elzemm_ Kızımı 39+2 de ocak ayında doğum yaptım.Şimdi tekrar hamileyim 38+3deyiz.Arası kısa olduğu için erken olur diyordum ama daha gelesi yok galiba beklemedeyiz.
68pembemavi01 Elzemm_ 1.hamileliğimi 37+3te 2.yi 40+4 haftalıkken doğurdum erkek bu arada 3.sezeryan oldu. 41.hafta da
Elzemm_ BerivanLina ikinciye hep erken diyorlar inşallah benimde ikinci öyle geç ama normal samcimla gelir Ocak olsun istiyorum peki neden Sünni verildi beklenmedi
Girlmama BerivanLina bu kanama hepsind eoluyor mu ve nasıl regl gibi mi bende vajinal doğum düşünüyorum
xJade BerivanLina ay maşallah sizin bebislerin hiç gelesi yokmuş. Yerleri rahattı heralde zorla getirmişsiniz🤗🤗😀
Buketttttttt Açıklık kontrolü için 38. Haftadan sonra rutin olarak yapılıyor en azından benim gittiğim doktorda öyle benimde ikinci gebeliğin geçen hafta 38 de yapildi ama uyarı falan olmadı duruyor hala yerinde maşallah mutlu galiba 😀
BerivanLina Girlmama wllh dünden beri geliyordu kesildi ben nisan diye düşündüm ama bilmiyorum inan ki öyle olsaydı doğururdum herhalde 🫣🥴
Reyh Girlmama bende doğum yaptığım günün gecesinde oldu, bildiğiniz regl kanaması gibiydi ped koymuştum hatta
BerivanLina Girlmama yoo gitmedim doktor dalga geçiyor sen daha dogurmadin mi diye 😂😂😂 muayeneden sonra kanama nisan fln normal
Girlmama BerivanLina 😂 hmm bizim daha çok var çatı muayenesine bakalım umarım vajinal doğum olur sezaryenle uğraşıp yataklara düşmek istemiyorum
Reyh Girlmama doğumdan önce başladı işte kanamam, yani şöyle cuma gece kanama başladı cumartesi akşam 8 de doğum yaptım.