NaimeYilmaz Merhaba annelerimiz, Sadece iPhone cihaz kullanıcıları bu anketi yanıtlasın lütfen. Gelip gelmediğini hatırlayamıyorsanız saatinizi geri alarak kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler 💜
EsilaMiracAyazEren_Moms NaimeYilmaz İos kullanıyorum. Gün aşırı bildirim geliyor ama saat tam 10:00 da gelen ayrı bi bildirim geldiğini bilmiyorum.
NaimeYilmaz aylisinannesi Uygulamadan gelen bildirim. Bildirim izinleriniz kapalı olabilir bir kontrol edin isterseniz.
mihraninannesi02 Bildirimler açık ama gelmiyor nerden yapabilirim diğer bildirimler geliyor ama sabah 10 da gelmiyor
kardelenimm NaimeYilmaz ıphone kullanıyorum sabah bildirim gelmiyor gün içinde farklı saatlerde geliyor
sseymayk İlk bebeğime 2018 de hamile idim. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. Ve hem 2018 de hem de şimdi düzenli olarak uygulamadan saat 10 da mesaj geldi/geliyor 🥰
aslaytkn_ Her gün iki tane bildirim alıyorum bu uygulamadan fakat sabah 10 da gelen bildirim uygulamada görünmüyor sadece ikinci gelenleri mesajlarım kısmından görebiliyorum