asyagizem12 https://hizliresim.com/kphtktq 2 Aralık idrarda pozitif kanda HCG 1722.80 öğrenmiştim Bugün tekrar kan vericem inşallah daha güzel çıkar sağlıkla sonuç
Mom6535 asyagizem12 kese görmek için gitmiş olabilirsiniz bu arada değeriniz çok yüksek ikiz olabilir mi diye de düşündüm de gecikmeniz ne kadar bilmiyorum
Eda42_ asyagizem12 Kan sonucunda baya iyi tekrar niye kan vereceksin kii doktora gittin mi doktor mu söyledi
Meryeminannesi20 asyagizem12 doktor istemedikçe neden kan veriyorsunuz gerek yok sınırda bi değer değil çünkü bildiğiniz güzel bi değer cuma günü yada pazartesi günü kese gözükür
Emooss06 kızlar bende reglimden 6 gün önce 56,20 ile öğrendim sonra 300 oldu en son pazartesi baktirdim 1300 lerde haftaya keseyi görmeye gidicem
asyagizem12 Eda42_ doktora henüz gitmedim gidicem inşallah bir iki güne tekrar verim dedim kan oyuzden bu akşam tekrar vericem inşallah
Eda42_ asyagizem12 Anladım içiniz rahat etsin diye insal ister istemez herşeyi düşünüyor ama tadını çıkar hamilesinn ne güzel inşallah herşey de yolunda gider inşallah
agustosguzeli Benimde 2 Aralık idrar pozitif kan beta 2163.64 Bu akşam iş çıkışı ultrosana gideceğim doktor kontrolüne, öncesinde kan vereceğim. Tebrik ederim seni de umarım hersey istediğin gibi olur 🫶
Eda42_ Emooss06 Görünür karından bakınca ama olmazsa alttan bakınca da görünür hayırlı olsun gözün aydın olsun inşallah herşey yolunda gider hepimiz için amin 🤲🏻🥰🥰