ZeynepetinGecekuu Kızlar hamılelıkte saglık ocagını hamıle bayanı takıp alıyomuş ve aşı vuruyormuş yaptıran oldumu ben 5+1hamıleyım
Meliss ZeynepetinGecekuu Merhaba! Canım günümüz aynı ever bildirdim bende ama aşılar icin cok yeni daha ebe takip ediyor seni arıyor merak etme 😘
Busbus ZeynepetinGecekuu cnm 20. Haftanda ilk doz tetanoz aşını yapacaklar endişelenme bir de doktorundan onay al tetanoz aşısı vurunacağına dair.
Alinmavi ZeynepetinGecekuu evet tetanoz asisi yapiliyor 2 doz 20. Ve 24. Haftalarda. Dogumda bir komplikasyon olmasin diye. Saglik ocagindaki ebe de hamileliginizi takip ediyor. Doktora gittikce sonuclari falan yaziyor.
Tugbaaa ZeynepetinGecekuu ben 17 haftaliktim ilki yapildi tetenoz asisi dikkat etmedim ustune yattim fln gecmedi agri
SevgiCokunzdemir ZeynepetinGecekuu merhabalar 20 . Haftada bir tane aşı oldum 25. Haftada bitane ikiside tetanoz asisiydı 🌸
CerenSelvi ZeynepetinGecekuu her sağlık ocağı aramıyor siz takip edin ben 20. Haftamda ilk dozu oldum. Gidip sorun size tarih verirler bir de vitamin veriyorlar, ve hatta bana iki ayda bir kan vermeniz gerekiyordu dediler. Bilginiz olsun .
Ilknur911 Ben iki dozu da oldum şükür kurtuldum öyle bir ağrısı yok merak etme ilk dozunu 20. haftada ikinciyi 1 ay sonra vurduruyosun
Duygukahraman İki doz şeklinde tetonoz aşısı yapılıyor , bir ay arayla 2.dozu üç gün önce yaptırdım 27.haftamın içindeydim yani .. kimisinde ağrı ve ateş yapıyor çok şükür bende ikiside seyretmedi çok rahat geçti iki aşımda
Duygukahraman ZeynepetinGecekuu hayır bende yapmadı,, kimisinde yapıyormuş ama ben araştırdım olası bir komplikasyona karşı öneriyor doktorlar tetonuz aşısını
Ecee ZeynepetinGecekuu aile hekimligine bildiriyorsun hamile oldugunu onlar seni arıyor surekli ☺ Tansiyonuna bakıyor, kilona bebegin kalp atıslarına aşı zamanları arıyor 20 nci haftadan snra tetanoz asısı oluyor bana 3 doz dedi hemsire 🤔 2 doz vuruldum 3ncü bebek dogduktan 3 ay snraymış.
Minikaskim Ben doktoruma sordum tetenozu önermiyorum dedi hepatit aşısı yaptırdı 2 kez olacak hamilelikte ve Doğumdan sonra bir kez daha toplam 3kez yapılacak. Sarılık için. Tetenozun mantığı Doğum esnasında kullanılan aletlerde pas varsa diye ama şuan herşey ileri seviyede diye gerek duymadı ya da hastanesine güvendiği için doktor yaptırmadı. Sizde sorun isterseniz
Merveevik ZeynepetinGecekuu 5. Aydan sonra tetanoz aşısı vuruluyor.ben bugün vuruldum, doktorum da onayladı🙏🏻