Fatmanur12345 Kızlar ne zaman başladığınız temizliğe 21+4 olduk evim batmış durumda şimdi bisey yapamıyorum doğumdan önce ne zaman yaptınız sizler
egenin_annesi_ Fatmanur12345 35 haftalıkken dip bucak heryeri camlara kadar temızledik ablalarımda sagolsunlar yardıma geldiler el birliğiyle temızledik şu an da 38 haftalık hamileyim yarın doguma gircem kayınvalidem sagolsun elleme sen hastanedeyken ben evi temizler yatağını filan hallederim dedi ev normal yani kayınvalidem sonra temızler😁🌸kış geldi zaten cam silsek yağmur yağıyor sende silmeyi süpürmeyi yavaş yavaş yap kalsın yorma kendini fazla
Nesozg Fatmanur12345 doğuma kadar o ev bin kere daha kirlenir boşuna erken başlayıp kendini yorma bence günlük temizlik düzenini yap emin ol son haftalarda önemli olanın aşırı temiz ev değilde kendin olduğunu anlıcaksın, 1 ay kala yardım edebilcek biri varsa onla yapılır dert etme hiç
ASE6154 Fatmanur12345 eğer kendin yapacaksan 30 a kadar bitir ve kullanmadığın her odayı kapat çünkü sonrasında çok ağırlaşıyor insan. Temizlikten sonra da Mutfağını günlük topla çünkü hemen kirlenir ve tekrar bi temizlik gerekir. 😊
Fatmanur12345 Nurdemirhan yaaa o zaman 35 gibi başlayım bende ilk gebeliğim evim hemen kirleniyor 30 da yapsam kirlenir mi acaba
Serrabade 32 den önce herşeyin bitmiş olması gerekiyor bence çünkü sonra ağırlaşıyorsun ve bişey yapamıyorsun. Ama senin daha çok var bi dip köşe yap yada yardım al istersen. Daha sonra doğum için halı perde vs giriyorsun
egenin_annesi_ Fatmanur12345 şimdi başlasan doğuma kadar yine aynı olur canım yorulduğuna değmez şimdilik rutin işlerini yap geç bence
Serrabade Fatmanur12345 Şimdilik bi dip köşe yapın isterseniz dedim . Yani daha sonra cam halı perde yaparsınız. Evim batık halde dediniz ya biraz temiz olursa 32. Haftalara kadar sende rahat edersin sonra doğum temizliği yaparsın
Fatmanur12345 egenin_annesi_ egenin_annesi_ 30 haftada halıları yollasam yıkamayınca 2 hafta anca gelir 32 haftada temizliğe başlasam nasıl sizce kızlar ilk gebeliğim
Fatmanur12345 ASE6154 yaa ilk gebeliğim giyinme odası yatak odası salon mutfak var başka odam yok canım
ASE6154 Fatmanur12345 ee tamam o zaman mutfak çabuk pislenir en çok dağılan yerde giyinme odası temizliğin bitince onları günlük toparlarsan sorun yaşamazsın 🥰
Minnaksever Fatmanur12345 30 haftalık olduk erken yapmayı düşünmüyorum evde çocuk var her türlü yine kirlenir.34 gibi başlarım annem de gelirim dedi ama onu saymıyorum eşimle bir haftaya yayar hallederiz Allah’ın izniyle
akkaya_1234 Fatmanur12345 saldım çayıra mevlam kayira elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum ama iyi bir temizlik hakediyor bakalım doğumdan önce annemleri çağırırım belki bakalım hayırlısı bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil benim için
Gamzeli_03 Fatmanur12345 35 de iki bayan aldım duvar koltuk cam perde her yeri temizlediler halıları da yıkamaya verdim kendin yapma ben ilk hamilelik de yaptım 35 de sancım çıktı nst de yatış verdi ciğer iğnesi yaptı riski Allah korusun
Gamzeli_03 Fatmanur12345 dikkat et yüksek bir yere çıkma inan keşke demek yerine hiç olmasa dersin eşim bana kızdı ben senden temizlik mi istedim neden yaptın diye kendini zorlama kimse senin evin temiz kirli umursamaz bebeğine sana birşey olsa yapmasa idi der sen bilirsin ben de birşey olmaz diye yaptım ilk hamilelik de gerek yok riske değmez