Birbenbirbebek Seraymesut ay benim ki de babacı hemde nasıl babası gelince kendimi çocuğun hasmı gibi hissediyorum bu da kız olsa da anneci olsaa sırf bu durumdan yarın doktor erkek derse içimde duygularımmmm darmadagınn anlayamazsıınnn çalacak 😂😂😂😂
Birbenbirbebek gezentianne ay okurken kahkaha attım benim ki de babası gelince sen burda durma kalk mutfağa git diyor 😂😂😂😂
gezentianne Birbenbirbebek Haha🤣 Belki onu özlüyordur ya da babası daha cok oynuyordur🙈🫠 Ben de hep seni iyi ki doğurmuşum derim mesela o da bazen durup durup annem sen beni iyi ki doğurdun yaa seni cok seviyorum der öper biraz da ne görse onu yapıyorlar🤣🤣
Birbenbirbebek gezentianne umarım öyledir bir de cocuk ağzıyla söylüyor aslında ben cok kuralcıymışım ama yapacak bir şey yok 😂
Birbenbirbebek gezentianne hem daha cok oynuyor hemde babasının sınırları yok 😂 çocukta haklı ama azıcık sevgi olaydı yaaa
Angel23 sevaldqn1 bu sene erkek senesi 🙃 sağlıklı olsun da önemli değil ama kızım olsun isterim tabii ki de
gezentianne Angel23 Ayy hayıır bu sene kız senesiii🤣🤣 Benim de çevremde 5 hamile var 4′ümüz kız bekliyoruz bana hep kız senesi gibi geliyor. 💕💕🤣🤣
Angel23 gezentianne ya görüntü atacağım size ama nasıl atılıyor burada görüntü ben yeniyim de ne güzel sağlıkla gelsinler Bir kızı Bir oğlu olmalı insanın ikisinin de tatsa ama en önemlisi sağlık ve sıhhat hayırlı evlat 🥰🥰
Ela3466 Susenasu ben dün yaptırdım sonuç henüz çıkmadı ense kalınlığı normal ölçüldü kan sonuçlarını bekliyorum
Ela3466 sevaldqn1 13+1 olduk bizde daha öğrenemedim iki defa gittim biri kıza benziyor biri çıkıntı var gibi belli değil dediler bı tane oğlum var bunu bende kız hissediyorum 😊ayın 17 snde belli olacak bende meraktan çatlamak üzereyim 😊🫶
Ela3466 sevaldqn1 😊 kıpır kıpır hiç durmuyo parmağını emiyo göstermiyor ki 😊gösterirse inşallah öğrenince hemen haber veririm
danla2711 sevaldqn1 bu doktorda erkeğe benziyor ama bacak arasında kordonuda olabilir diyip bunu verdi doktor bile belirsiz konuşuyor😂🤦♀️anlayan bakabilir mi yaaa