sevaldqn1 Nabersinizzz bulantılarınız ne durumda biz 12. Haftaya girmiş bulunmaktayız da 🥹 haftaya randevum var cinsiyet öğrenmek için can atıyorum resmen aranızda ögrenen varmıııı
gezentianne sevaldqn1 bulantı kusma hiç yaşamadım 2 gebeliğimde de ama cok yorgun ve halsizdimm kolumu zor kaldıeıyordum biraz enerji geldi gerçektennn rahatladım suan 14 teyim 12′de öğrendm cinsiyeti💕
Birbenbirbebek gezentianne birinci bebiş cinsiyeti neydi bu neydi sanırım konuşmuştuk dimi birinci erkek ikinci kızdı 😂
sevaldqn1 gezentianne aşkım kızımda bende öyleydim sadece ilk 3 ay bulantılarım oldu bunda nasil olur bilmiyorum sadece sabahları oluyor ne kadar sürer bilmiyorrrrum
Birbenbirbebek sevaldqn1 offf 14 hafta olduk daha öğrenemedik çatladımmm resmeennnn. Bulantılarım hala ara ara devam ediyor 🥹
danla2711 sevaldqn1 merhaba ben 14+4 te öğrendim cinsiyeti doktor %80 erkek dedi şimdi 15+1iz 😌😍 bugünde devlette randevum var ordaki doktora da soracağım bakalım ne diyecek 😌😊
danla2711 sevaldqn1 bu gideceğim devletteki doktorda çok iyi aslında doğumuma girmesi garanti olsa devlette doğururdum😂 bu doktorada çok güveniyorum hadi bakalım ne diyecek ay kız derse😂çok kız hissediyordum halâ kız hissediyorum resmen
danla2711 gezentianne ayy muhteşemm Allah banada nasip etsin inşallah 1 oğluşum olacakmış bir de kız evlat istiyorum🥰😍 Maşallah size♥️