Kevserbtr Merhaba arkadaslar midem cok kotu bulanıyor sabah başlıyor akşama kadar agzıma bır lokma alamıyorum doktorum bana ilaç vermıyor kraker yiyorum eşki acı tuketıyorumda olmuyot bana yardım edın ne olur
SevgibiR Kevserbtr valla ilaç bişi yaramıyor ztn bana vermişti hiç etki etmedi bende öyleydim 12 haftadan sonra geçiyor muz ye ben hep muzla beslendim Baska şey hiç yiyemedim 😂
Nlnlgn93 Kevserbtr patates haşla tuzla ye kaşar peyniriyle canım sonraları hafifler benim de 9.hafta o haftalar aşırı başlıyor koku hassasiyetinde başlayacak
Orianna95 Kevserbtr ben şuan 16dayım ve ne yazıkki hala ne yersem çıkıyor 6. Haftadan 13. Haftaya kadar 10 kilo verdim arada acillik fln oldum ve verdiğim 10 kilonun sadece 1 kilosunu geri aldım hepimiz için zor bir süreç idare edicez mecbur
Depresif_polyanna Korkutmayayım da 13 haftam bitecek devam ediyor hazımsızlık sindirim sıkıntısı da cabasi
Nlnlgn93 Kevserbtr inşallah hepimizin çabucak geçer bir aydır ben de hayattan soğumuş gibi geziyorum ortalıkta
Aase Kevserbtr 14haftalik oldum hala bulaniyor..oncekine gore azaldi ama..serum taktir en iyi gelen sey o canim..haplar bana hic fayda etmedi..2aydir yatiyorum ben de bulantidan..
eraysegul Nomesis plus kullanmaya başladım. Zoferde içtim . Ama bıraktım şimdi . 9+4 üm. Nomesisin içinde zencefil özü var. Folik asit b vitaminleri flan var. Azalttı diyebilirim bulantılarımı
eraysegul Kevserbtr aslında en iyisi tabi ilaç kullanmamak ama çalışınca mecbur kaldım bende . Bir de sürekli yatıp hiç bişi yiyemiyordum mecbur kullanıyorum 😕