Merhaba kızlar 02.12 de doğumum sabah 9 buçukta ameliyata girmemle başladı. Belimden iğne yaptıklarında gram hissetmedim hatta yaptık dediler inanmadım bile. Sonrasında uzandım ve uyuşmayı bekledim bünyem bakımından uyuşmayan biriyim ama 5 dk geçmeden tamamen uyuştum. 10 dk sonra doktorum geldi uyuşukluğumu kontrol ettiler ve ameliyata başladılar. Yaklaşık 2 dk sonra bebeğim dünyaya geldi. Hemen bebeğimi yıkayıp temizlediler ve eşimle birlikte odaya gönderdiler. Yanımda sürekli benimle konuşan hemşire vardı midem bulandığı an hemen ilaç yaptılar ve yarım saat sonra da ben ameliyattan çıktım. Ameliyatım kusursuz geçti hiç hissetmedim. Çekiştirmeleri hissediyorsunuz ama ağrı acı yok. Fakat sonrasında gelen giden hemşirelerin karnıma bastırması gerçekten acıttı. İlk günüm gerçekten acılı geçti ilk ayağa kalkmak fazla ağrıtıyor ama her şeyin geçici olduğunu unutmayın. Bebeğimi sarılıktan dolayı fototedaviye aldılar o yüzden bugün 3. Günüm hala bekliyoruz ama ben yataktan tek başıma kalkıp yürüyebiliyorum çok hafif ağrım var o da dünden beri hiç ağrı kesici yaptırmadım ona rağmen çok iyi. Velhasıl ilk günü atlattıktan sonra sorun yok. Herkese iyi doğumlar diliyorum inşallah Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz