mcansu Alyadnz33 valla daha gözümü anca açtım 😅 Eşim dün gece nöbetçiydi bende evde temizlik çocuk baya yorulmuşum hamileyim bir yandan. 9 gibi oğlanı babaya devir teslim yapıh azıcık daha yatmıştım. Şimdi eşim kahvaltı hazır hadi kalk diye uyandırdı 😅 aç karnımı doyurucam
Alone Alyadnz33 ohooo kahve keyfi yapalıııııııı. Büyük kızı okula gönderdim kahvaltımı yaptım küçüğü eğitime getirdim onu bekliyorum(özel gereksinimli oğlum). Kendim de 35 haftalık hamileyim
AnayimBenAna_ Alyadnz33 bugün kahvaltı ediyorum daha yeni🤭 önce kızımı doyurdum o yedi şimdi kendim kahvaltı ediyorum keyifli keyifli aheste aheste 🌸 sonra işlere kalkacağım en son kahve ♥️
mcansu Alyadnz33 valla öyle oldu ilkinde 42+4te doğurmama rağmen hep aktiftim hiç ağırlaşmadım ama ikincide cuma 25 haftalık olucaz pertim çıkmış gibiyim ki kilo bile almadım hala hamile kaldığım kilonun altındayım bide fazla kilo alsam nolacaktı halim
hubanurozbas- Alyadnz33 kızlar bende şu el bileklerim ve baş parmaklarımda karpal tünel sendromlu ile uğraşıyorum mahvoldum 30+2 haftadayım
Gamze3406 Ankarada kar var bugün, gerçi bazi yerlerde yağmur yağıyormuş ankaranin, bebeğim aşi oldu bugün, daha çay kahve keyfine geçemedik. Afiyet olsun sizlere.