2prens1prenses__ Tbkrtl35 evet canım ben orda yaptırdım hep oraya gidiyorum randevu alıyorsun o bölüme ali bey var
qamze35 Tbkrtl35 buca kadın doğum ali taner anuk var perinatoloji ondan randevu almanız gerekiyor bende orda yaptırdım. Doktor ilgili 10-15 dk ultrasona alıp kan istemi yapıyor. 15 güne çıktı benim sonuç kadın doğum yapmıyor onu
2prens1prenses__ Tbkrtl35 perinatoloji doktor ali taner anuk ben 12+4 haftalıkken gitmiştim Cinsiyeti bile tahmin etmisti ne derse o çıkıyor
Tbkrtl35 qamze35 randevu için baktım ama önce kadın doguma gidin yazıyor ordan perinatolojiye yönlendirilir vs gibi bişey yazıyor
qamze35 En son nezaman muayene oldunuz ben kadın doğuma gittim gittiğim gün 2 hafta sonraya ikili taramaya randevu aldım testi yaptırdım aynı gün tekrar 2 hafta sonraya randevu aldım bende öyle bir yazı çıkmamıştı
Tbkrtl35 qamze35 ben normalde özele gidiyorum ikiliyi devlette yaptırayım dedimde öyle yazıyo kaçırdım herhalde tüh
Tbkrtl35 2prens1prenses__ randevu bulamadım valla şuan 12+4 teyim bende bide normal kadın doğuma randevu aldım napcam şmdi ne dicem doktora strese girdim
2prens1prenses__ Tbkrtl35 bende şimdi mhrs ye girip baktım 19 aralığa var randevu geç olur herhalde doktorunuza danışın randevunuz erkense kadın doğuma belki o anda mecbur sıra verirler Birde hangi doktora gidiyorsunuz ben can ataya gidiyorum
qamze35 2prens1prenses__ ben burcu kayılı pihava ya gidiyorum. 3 yıl boyunca tüm izmiri dolaştım gitmediğim doktor kalmadı izmirde ne kadar hastane varsa dolandım Kemalpaşada süheyla çetintaş buca kadındoğumda derya burkankulu ve burcu kayılı pihava bu 3 ü muhteşem
Tbkrtl35 2prens1prenses__ yeşil alan açtı doktor randevu için evet vakit geçiyordu bende yeşilyurtta yer buldum kan verdim bakalım 2 hafta sonra gideceğiz bu arada şinasi kılıç a gittim çok iyiymiş özelden daha iyi