3girlsb Bu hastanede iki arkadaşım doğurdu doktorun ismi Neslihandı sanırım fiyat bilmiyorum ama diğer hastanelere göre tuzlu demişti öyle hatırlıyorum
bengonca 3girlsb ben şuan Memorial’de takipliyim. Alternatif aklımda olsun dedim. Memorial de ocakta fiyatlar güncellenecek ve şuan 60 bin civarı normal 75 bin civarı sezaryen fiyatı.
3girlsb Esrammcu hastaneyi ararsan bilgi veriyorlar canım iki arkadaşım da vajinal doğum yaptı doktor zaten sezaryene sıcak bakmıyormuş
Mennccaa Esrammcu merhaba eylülde neslihan bahat hocayla doğum yaptım bebeğim 40. Haftayı geçiyordu ve bu yüzden suni sancı ile başlatmak istedi doğumu ve gece 00:00 da yatışımı yaptırdı ve önce fitil ile başladı benim işkencem gece başladı ancak kendisi sabah 10 gibi uğradı ve alaycı uslubla konuştu gaz sancısı çektiğimi söylediğimde osur geçer diyecek bir tavırdaydı kendisi bana fitil etki etmedi ve suni sancı bağlandı saatler sürdü açılmam vardı suyum geldi vs oraları geçiyorum her alttan muanede ebeler ilgilendi kendisini asla göremedim akşam 4 de oksijen taktılar anlam veremedim saat 6 gibiydi sanırım acıdan saatleri hatırlamıyorum oksijen alırken bir yandan nöbetçi doktor geldi ve ultrasonla muane etti bebeğin omuzdan geldiğini ve yüzü kanala dönük olduğunj söyledi ardından neslihan hanımı aradılar geldi ve hemşirelere çarşaf getirmelerini istedi ve sancı geldikçe beni çarşafta salladılar size nasıl bir eziyet olduğunu anlatamam hayatımda duymadığım bir yöntem bebek dönsün diye yapılıyormuş ancak benim gücüm kalmamıştı artık bşr ara elini içeri sokup bebeği döndürmeyi konuştu ama ben zaten bunu kabul etmeyecektim çarşafla bebek dönmeyince beni zorunlu sezaryana almak zorunda kaldı ve sezaryan oldum gece 12 den akşam 7 ye kadar süren işkencem sezaryanla son buldu ve ameliyata başka doktor girmiş benim rızam daha doğrusu haberim yok bundanda ekstra ücret talep ettiler ben bebeğimin dönmediğine dair bilgilendirilmeden suni sancıyla yatış yapıldım bilseydim dönmediğini neden bu yola gireyim kendisinin savunması bebeğin sancıyla birlikte kanala girmesiydi ancak bunun seçimini bana bırakmadı haber dahi vermedi yani kıssadan hisse suni sancıyla doğuma mecbur kalırsanız bilgilenip kabul edin herkes neslihan hanımın mükemmel bir doktor olduğunu söylüyor ama ben neslihan hanımı hiçbir aşamada göremedim sadece 1 kere alttan muaneue geldi oda ben can çekişiyorum o halde beni bekleterek geldi doğum sonrası dikiş kontrolüne gittiğimdede insan sorar anne oldum yani ve ne kadar zorluk yaşadığımı gördü bir kere sen nasılsın gibi bir cümle kurmadı soğık bir şekilde 3 dk içinde kontrol edip gönderdi bir daha asla neslihan bahata gitmem ben tövbeliyim umarım siz muhteşem bir doğum yaşarsınız doğum yaptığımdan beri o sancıyı ve sezaryanı yaşadığımdan beri aklıma her geldikçe o an doğuran her kadına dua ederim sağlıkla ve güzel anılarla bebeğinizi kucağınza alın kendinize iyi bakın❤️
3girlsb Esrammcu yok canım ara doğum fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum de muhasebeye yönlendiriyorlar seni
3girlsb Esrammcu hmmm anladım 5 buçuk ay dolunca sabitleme yapılıyor normalde ama dolmadığı için yapmıyorlar
3girlsb Vajinal doğum 53.000 Zorunlu sezaryen 60.000 İsteğe bağlı sezaryen 78.000 Arkadaşımdan aldım fiyatı canım ama 31 aralıkta zam gelecekmiş haberin olsun
Esrammcu Mennccaa gerçekten mi ben hamile değilim olması için çaba içindeyim çok önerdiler onu bana ben zaten ilk dogumun ölü dogumdu sezaryen di ondan pek takmıyorum ama bilemiyorum ya güncel ücreti ne peki biliyor musın Çok şükür sende iyisin bebekte 🤍
asli_13 @Esrammcu ben bht ye mehmet ali serkan özkula gidiyorum 28 haftalığım. Doktorumdan da hastaneden de çok memnunum ama genel olarak acıbademle fiyat konusunda yarışır hastane doğum ücretleri konusunda. Ama doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirmiyorum. Yeni yıl muayene ücreti 1900 den 2615 tl ye çıkmıştı dün kontrole gittim. Yeni doğum ücretini sormadık iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim o zaman soracağım. Ben sezeryan istiyorum yeni yıl öncesi 78 bindi şu an 100 binleri geçmiştir muhtemelen fiyatı. Bir doğum paketi falan da vermiyor hastane. Babanın doğuma girmesi fotoğrafçı falan da bunlar hep ekstra ücretler bilginiz olsun
asli_13 @Bsrmt98 hayır sonraki kontrolümde soracağım. Her türlü orda doğum yapacağım için bu durumu saldım ama ciddi anlamda diğer hastanelere göre pahalı . Muayene ücretlerine %38 gibi zam gelmiş muhtemelen doğuma da minimum o kadar gelmiştir ne yazık ki