Esayyy977 Çatlatma iğnesi 15. Gün üstteki dün yaptım daysdoctor alttaki bu sabah prodoctor adet ağrısı gibi ağrı gelip gidiyor bi kaç gündür bakar mısınız kan vericem iş çıkışı ona göre 🙃
MNesemm Esayyy977 cnm üsteki gibi benimde çıktı gecikmenin 5 gunundeyim hala olmadim bende yarın Dr gidicem bakl.hayrlisi sanada hayrlı olsun kusurabakma ya
Rapunzelll6333 Esayyy977 evet var canm hayırlı olsun güzel haberler ver inşallah 💞bende bu siliklikle öğrenmiştim beta HCG 6 idi sonra kimyasal oldu 🥲
busra58ayd58 bende bu şekilde öğrenmiştimm, sonraki gün sabah yaptım ve bi tık daha belirgindi betam 40 çıkmıştı🥰 bence hamilesin hadi inşallah🥰
Esayyy977 @lelesbaby__ @busra58ayd58 @Rapunzelll6333 @prensesannesi-01 kızlar değerim 8 çıkmış tamda sevinemedim bakalım hayırlısıyla 🙏
busra58ayd58 Esayyy977 inşallah iyi haberler alırsın dikkat et kendine bu aralar yerleşiyodur dinlem bol bolll
Esayyy977 Elamomy daha önce kimyasal geçirmiştim de korkuyorum o yüzden ama içim kıpır kıpır tabiki 🌸
MNesemm Esayyy977 ha seni. Adet ne zamn kii birde ay ben 30 attım aynı senin ki gibi çıktı birde ben onu pozitif görmedim tarlusa ictim 5 gündür olmuyorum acayip idrar çıkıyorum son bir haftadır sende yani belirtiler varmı benim şu akintim valan hiç. Yok yanii
Esayyy977 MNesemm kan vermeden bilemeyiz olmadıysan hala ver canım belirti olarakda adet ağrısı gibi ağrı oluyo meme ucu hassasiyeti bide